Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de bigsmile » Lun Iun 06, 2011 7:26 pm
eu lucrez pe eurolive.. si de cand a picat epassportul ei platesc doar prin virament bancar... eu am tot asteptat sa mai adauge si alte modalitati de plata gen payonner.. dar se pare ca nu au de gand.. ideea e ca mi s a dunat o suma destul de mare pe site- s au adunat bani de peste un an de zile.. si ei imi cer datele unui cont bancar ca sa mi trimita banii... eu tocmai asta vroaim sa evit, sa ma incurc cu bancile din roamania, pentru ca nu vreau sa am probleme.. ce solutie am pentru a primi banii respctivi? cei care primiti sume mai mari cum imi primiti (in afara de payonner)? v ati creat un cont in valuta intr o alta tara, sau cum faceti? am nevoie de solutii.. multumesc
-
bigsmile
- AWStudent

-
-

Publicitate AWStars
-
de daniel4u » Lun Iun 06, 2011 7:43 pm
Pai de ce zici ca nu vrei sa ai probleme cu bancile din RO?
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
de gabi28 » Mar Iun 07, 2011 12:09 am
bigsmile iti deschizi un cont in EUR la orice banca din Romania vrei, apoi le dai datele la eurolive (nume, IBAN, adresa bancii si ce iti mai cer ei acolo), iti vor vira banii in contul tau dupa care poti merge la banca sa faci extras de cont. Nu ai de ce sa iti fie teama de bancile din Romania dar atentie daca suma depaseste 10.000. EUR iti recomand sa ceri banii in doua transe. Succes!
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de bigsmile » Mar Iun 07, 2011 12:53 pm
pai vroiam sa evit intrebarile celor de la banca, ca de unde am banii, ce e cu banii si eventual sa fiu luata in vizor si de catre fisc.. pai am deja peste 20 000euro adunati (s au adunat banii aoclo din ian 2010)..:(..da evident ca as fi cerut site ului sa mi trimita banii esalonat, dar tot ar fi figurata ca la mine in cont s au primit 20 mii euro.. si totusi e cam mult.. ma gandeam la un cont in afara.. in italia sau grecia, habar n am , pe unde ma mai duc eu in vacante.... cei care primimiti mai multi bani prin banca, cum procedati?
-
bigsmile
- AWStudent

-
de Briliant$ » Mar Iun 07, 2011 2:32 pm
Pentru a nu stiu cata oara iti spun....CONT IN ROMANIA. Daca toata lumea iti spune ca iti trebuie cont in romania tu tot insisti sa auzi si alte pareri. Daca te simti mai bine cu conturi pe afara ...vin eu si te intreb : Bancile alea crezi ca sunt mai idioate decat ale noastre si nu iti vor cere nici o explicatie ? Esti sigur/a ca nu vei intampina probleme mai mari ? Esti sigur/a ca acolo nu exista fisc ? Esti sigur/a ca iti poti deschide TU un cont afara atat de usor , avand in vedere ca nici legislatia din tara noastra nu o cunosti , si avand in vedere ca nici nu te-ai sinchisit sa te duci sa te interesezi despre lucrul asta la un ghiseu al unei BANCI DIN ROMANIA ?
Ai furat banii aia de iti este atata teama* sa ii ridici ? Transferai la mine in cont si lasa politia sa ma lege pe mine ...ii tot tii aiurea in contul tau sa se tot stranga dobanda si alte cele...
-
Briliant$
- User activ

-
-
de gabi28 » Mar Iun 07, 2011 5:35 pm
bigsmile ma repet nu ai de ce sa iti faci probleme din cauza bancilor din Romania. Dupa cum iti spuneam ... mergi la o banca deschide conturile, nu o sa te intrebe nimeni absolut nimic. In caz ca e cineva mai curios incearca sa dai raspunsuri cat mai evazive si sa porti discutia in avantajul tau. Daca nu iti convine sa stai pe la rand la ghiseu pentru extrase de cont in EUR cere detalii despre internet banking (chiar iti recomand). Nu uita ca tu esti clentul lor si nu invers. Pentru siguranta ta, solicita celor de la eurolive sa iti trimita banii esalonat. E interesul lor sa isi atraga clientii si sa ii pastreze cat mai mult, nu sa ii dea pe mana fiscului, pentru ca de acolo papa si ei si nu stiu daca cuiva i-ar conveni sa arunce bucata de "cashcaval". O sa te caute ei pe la telefon, cand o sa vada ce bani primesti, sa iti faca oferte la credite si descoperiri de card ... asa ca mult curaj!
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de simona00 » Dum Iun 12, 2011 9:28 pm
bigsmile scrie:eu lucrez pe eurolive.. si de cand a picat epassportul ei platesc doar prin virament bancar... eu am tot asteptat sa mai adauge si alte modalitati de plata gen payonner.. dar se pare ca nu au de gand.. ideea e ca mi s a dunat o suma destul de mare pe site- s au adunat bani de peste un an de zile.. si ei imi cer datele unui cont bancar ca sa mi trimita banii... eu tocmai asta vroaim sa evit, sa ma incurc cu bancile din roamania, pentru ca nu vreau sa am probleme.. ce solutie am pentru a primi banii respctivi? cei care primiti sume mai mari cum imi primiti (in afara de payonner)? v ati creat un cont in valuta intr o alta tara, sau cum faceti? am nevoie de solutii.. multumesc
bigsmile, incearca sa iei legatura cu unul dintre adminii de acolo, pe skype. Le explici situatia ta si iti vor face platile prin payoneer cum mi-au facut si mie. Si eu am fost in situatia ta, aveam bani la ei stransi de peste 8 luni si nu am folosit plata prin banca din aceleasi motive (comisioane, nesiguranta si probabil foarte multe intrebari)si pana la urma am rezolvat-o. Mult succes.
Proverb chinezesc despre bani: Pot cumpara o casa dar nu un camin; pot cumpara un pat dar nu somnul; pot cumpara un ceas dar nu timpul; pot plati medicul dar nu sanatatea; pot cumpara o pozitie dar nu respectul; pot cumpara o carte dar nu cunoasterea;
-
simona00
- Incepator

-
-
de LauraCornelia » Vin Iul 01, 2011 2:40 pm
Buna,sunt noua pe site-uri si mi-am fct cont de acasa pe camhot daca stiti de el..mi-am facut cont la banca in euro si ei tb sa-mi trimita banii facuti de 1 luna si mi-au spus ca swiftul meu cod nu este corect,am fost si la banca si m-am interesat si este bine.nu stiu ce sa mai fac.am citit o nota de subsol dintr-un mesaj de-al lor ca daca am payoneer sa-i anunt,ce inseamna payonner?adik sa ai card la banca unde ai tu cont?
-
LauraCornelia
- Incepator

-
-
de gabi28 » Mar Iul 05, 2011 12:51 am
Laura uite aici o lista coduri swift pentru bancile din romania http://ironmim.com/lista-coduri-swift-banci-romania/ vezi a nu se confunda codul swift cu bank code. Payoneer e un servicu de plata online unde ai putea sa primesti banii de la ei in caz ca nu iti remediezi problema cu banca. http://payoneer.com/Bafta !!!
-
gabi28
- User Avansat

-
-
Înapoi la Discutii generale