Webcam models

visit x

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: visit x

Mesajde BadCat » Sâm Noi 06, 2010 11:45 pm

pffffffff.........uite de aia nu-mi plac mie forumurile.........numai cearta si iar cearta..........cred ca am scris destul de clar ca nu sunt sigura ca NU s-au schimbat lucrurile......deci nu te-am contrazis....ci pur si simplu am spus ce stiu despre acest site............
BadCat
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde corina893 » Dum Noi 07, 2010 12:17 am

BadCat scrie:pffffffff.........uite de aia nu-mi plac mie forumurile.........numai cearta si iar cearta..........cred ca am scris destul de clar ca nu sunt sigura ca NU s-au schimbat lucrurile......deci nu te-am contrazis....ci pur si simplu am spus ce stiu despre acest site............

Daca am spus ca lucrez pe el si ca au bagat si transfer bancar de ce mai scrii si tu un topic sa iti dai cu parerea cand nici macar nu ai cont pe acest site? Suntem aici sa dam raspunsuri cat mai clare daca nu stim nu ne bagam, pentru ca nici tie nu ti-ar place sa iti dea cineva un raspuns eronat la si sa nu te ajute cu nimic nu? Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar acum gandestete si tu un pic daca nu era nimeni care sa stie si dea un raspuns clar puteai atunci sa dai si tu cu parerea...Dar mi se pare un pic aiurea ca eu sa spun ca am primit bani prin trasfer bancar de la ei si tu sa vii in urma mea sa spui ca ei nu lucreaza decat cu o banca si decat prin cecuri, ceea ce este total neadevarat, si ca nu crezi ca lucrurile sau schimbat...Mai raspunsese cineva tot la un topic niste aberatii despre MFC ca se lucreaza la cuplu daca modelul respectiv intra cu prietenul si cu putin ghinion se alegea cu BAN de la site ? Era bine? Nu era bine...Nu am nimic personal cu tine si imi cer scuze daca te-ai simtit jignita cu ceva...dar eu raspund la topic numai daca sunt 100% sigura ca nu gresesc si stiu despre ce vorbesc daca nu stiu stau in banca mea linistita si las pe altii... Bafta ! ;)
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde andreejustme » Mie Apr 11, 2012 6:41 pm

Salut fetele, revin cu o intrebare.Care e treaba cu visitx?Banii ii primesti prin cont bancar in euro?La cat timp se face plata si daca sunt seriosi iar nu in ultimul rand , daca e ceva trafic pe el .Avand in vedere ca e un site de direct privat , nu trebuie sa imi fac griji sa ii atrag, dar macar intra ?
Mentionez ca vreau sa fac la cuplu.
Mersi.
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde beyou » Joi Apr 12, 2012 9:33 pm

buna.nu vreau sa te descurajez....dar si eu am lucrat la cpl pe site si da este cat de cat ok....cu exceptia faptului ca au niste tarife la care nici nu sti cui sa-i faci show si cui nu....pt ca au mai multe optiuni de setare a preturilor....eu am lucrat vara trecuta...ca si trafic nu are mare lucru....dar merge sa zicem...eu am renuntat de mult la el...am lucrat o luna pe el....cam asa ceva...nici nu mai stiu exact...ca a trecut ceva timp de atunci...dar am renuntat la el din 2 cauze...
1. nu aveai de unde sa sti exact care membru cat plateste exact...pt k eu ma asteptam la un tarif..iar dupa pv ,ma uitam la stats si vedeam mai putin....sau mai mult...deci nu aveai de unde sa iti dai seama cu exactitate...si inainte sa ma apuc sa lucrez pe el..l-am studiat in toate felurile posibile...adik am citit tot ce scriau ei la rules si tot...plus cu supportul la tel....
2. cea mai proasta modalitate de plata la ei....au o regula stupida in care iti spune ca o parte din banii facuti ti-i retine si ti-i inapoiaza la plata urmatoare,dar atunci iti retine alti bani,pe care ti-i da iar la plata urmatoare si tot asa....si este tare aiurea k te poti incurca f usor daca nu esti atent...n-am intalnit asa ceva la nici un site...m-a surprins neplacut si am decis sa renunt definitiv la el......dar dupa cum arata acolo in statusul meu...ceva mi-a iesit cu minus....si i-am intrebat telefonic de ce a dat cu minus....la care se faceau ca nu ma intelegeau exact ce vreau eu sa le spun...si in germana daca le-as fi explicat cred k s-ar fi prefacut ca nu ma inteleg...pt ca este site nemtesc...si mi-au spus sa le trimit un mail in care sa le explic exact problema mea....le-am trimis 'nspe mii de mail-uri cu pr mea...dar nici un rasp in care sa ma lamureasca cu adevarat,toate numai cu aberatii...deci e vrajeala...bine ca cea mai mare parte de bani am primit-o,dar oricum e total aiurea sistemul lor...aaaa.... si apropo...k mi-am amintit de una taare din partea lor....cand ii sunam la tel cu pr mea,pt ca mi-au trimis mai putini bani....ma uitam sa vad daca am vreaun chargeback inregistrat ..dar nu aveam...si mi-au spus k un membru a fost in pv meu dar el a fost cumva pe moca...ca site-ul inca nu l-a taxat k el n-avea bani in cont....si ca de aia imi aparea mie cu minus....adik mi-a luat mie site-ul din bani,pt k membrul nu avea bani in cont...la care i-am intrebat "dar cum este posibil ca un membru sa poate intra in pv sa vada show sa ceara etc fara sa aibe bani in cont adik fara sa plateasca?" si ca cik site-ul ii va lua bani din contul lui cand va avea.....deci asta a fost explicatia lor....fara nici un pic de aberatie din partea mea acum...k nu ar avea rost sa vb aiurea...aletfel nu postam aici....deci??? o mare tampenie....oricum faceti ce vreti...daca vreti sa-l incercati...eu va urez bafta si sa nu patiti ce am patit noi....
beyou
AWStudent
AWStudent

Mesajde beyou » Joi Apr 12, 2012 9:40 pm

scuze..am uitat sa-ti rapsund pana la capat...DA, se plateste prin transfer bancar in euro ,iar comisionul lor de transfer era undeva in jur de 10 euro daca nu ma insel...si asta nu mai stiu sigur daca platea odata pe luna sau la 2 sapt...sau asta iti puteai seta u din contul tau la cat timp vrei sa primest banii,asta bineinteles daca avea atinsa suma respectiva...
beyou
AWStudent
AWStudent

Mesajde wxdj » Vin Apr 13, 2012 8:32 am

Lucrez si pentru ei , sunt foarte seriosi , apar plati cu minusuri cand au chargeback-uri. Platesc doar prin transfer bancar in euro. Succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde andreejustme » Joi Mai 17, 2012 11:28 am

Salut , dupa ce fac ei plata , la cat timp intra banii in cont.De exemplu am dat "on demand", imi arata plata ca fiind facuta de site , dar in cont inca nimic.Cam dupa cate zile intra si in contul meu ?
Mersi
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde ruru » Joi Mai 17, 2012 2:09 pm

La mine de obicei dura 3-4 zile pentru platile prin transfer bancar.

Cum iti merge? Eu n-am mai lucrat pe el de aproape un an.
ruru
User activ
User activ

Mesajde andreejustme » Joi Mai 17, 2012 5:52 pm

Bine , uite se misca binisor.Depinde de zile.
Am observat ca dupa 10 zile , ai banii , de cand ai facut cererea "On demand".
10 zile lucratoare.
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Remus Span

Mesajde aliasspan » Joi Mai 24, 2012 2:09 pm

Buna, ma numesc Remus Span Ioan, sunt din Bacau dar sunt la facultate in Bucuresti.

Stiu ca problema mea nu are legatura cu topic-ul dar as avea nevoie de niste ajutor, eu stau de cateva luni cu chirie intr-un apartament cu 2 camere, nu am facut un contract validat la Anaf(sau unde se verifica) si doar o intelegere verbala, acum proprietara ma anuntat ca mareste chiria cu 100 euro chiar daca noi stabilisem un pret fix, ma anuntat ca eu trebuie sa platesc pentru verificarile la gaz si alte prostii asemanatoare, eu trebuie sa varuiesc, eu trebuie in mare sa fac orice este in apartamentul ala.

Acum marea mea intrebare este, are ea voie sa stabileasca reguli din astea?

Ma gandesc sa fac o plangere impotriva ei dar nu Stiu ce drepturi am tinand cont ca nu am semnat nici un contract.

Va rog frumos daca puteti sa imi dati niste ideei, am mare nevoie.

Cu respect, Remus Span Ioan.

PS: Imi cer inca o data scuze ca am postat aici, nu Stiu unde s-ar potrivi acest post.
Pagina mea Remus Span
aliasspan
Incepator
Incepator

Mesajde andreejustme » Joi Mai 24, 2012 6:11 pm

Poti sa pleci cand vrei ...fara nici o obligatie , daca nu ai contract.
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Discutii generale