Webcam models

visit x

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

visit x

Mesajde gabryela » Joi Noi 04, 2010 3:09 pm

buna ziua la toata lumea, as dorii sa stiu si eu daca luceaza cineva pe acest site, sunt seriosi, fac platile la timp?au trafic bun? si pe camprime daca lucreaza cineva?
mercic frumos orice informatie dspre aceste site-uri sunt foarte binevenite
gabryela
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: visit x

Mesajde studiolove69 » Joi Noi 04, 2010 5:53 pm

sunt ok, plati ok, trafic era ok, dar platile se fac prin cec :( ... ceea ce super dureaza. am lucrat demult la cuplu.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde gabryela » Joi Noi 04, 2010 11:04 pm

merci de raspuns as vrea pe cineva care lucreaza acum, poate s-au mai schimbat lucrurile, cat dureaza pana primesc banii prin cec? de unde ii ridic, de la cec sau banca?
gabryela
AWStudent
AWStudent

Mesajde corina893 » Vin Noi 05, 2010 7:31 pm

gabryela scrie:merci de raspuns as vrea pe cineva care lucreaza acum, poate s-au mai schimbat lucrurile, cat dureaza pana primesc banii prin cec? de unde ii ridic, de la cec sau banca?

Eu am lucrat pe visit x la cuplu si o sa iti spun ce stiu despre ei... este un site fara free chat, plateste in euro dar comisionul cam lasa de dorit undeva intre 0.30 si 0.42 euro pe minut nu mai stiu sigur. Payout ii dai cand vrei tu minimul este de 50 de euro iar ca forma de plata poti alege transfer bancar mie in 5 zile mi-au intrat banii in cont la ultima plata. E un site bunicel si pentru cei care nu stiu au bagat si transfer bancar ca forma de plata. ;)
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiolove69 » Vin Noi 05, 2010 8:17 pm

spui ca tu ai selectat transfer bancar la avest site.. dar din cate stiu eu mergea doar daca ai cont dschis al o banca in germania. s-au mai schibat regulile? adica tu al ce banca aveai cont? ms
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Vin Noi 05, 2010 8:23 pm

Our system will automatically start the payout process: End of month, Minimum payout amount (net): 100.00€ (142.44$) - nu eu am setat acest minim de 100eur

Payment fees
10 EUR per payout

nu confunda taxa de 10 eur care este pt emiterea cecu-lui cu limita minima de trimis bani. Eu am vb cu ei asta vara si spuneau ca poate pe la sfarsitul anului o sa bage transfer bancar pt Romania. sa imi spui si mie daca e asa.. ca nu am mai vb cu ei de ceva timp.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde corina893 » Vin Noi 05, 2010 8:32 pm

studiolove69 scrie:Our system will automatically start the payout process: End of month, Minimum payout amount (net): 100.00€ (142.44$) - nu eu am setat acest minim de 100eur

Payment fees
10 EUR per payout

nu confunda taxa de 10 eur care este pt emiterea cecu-lui cu limita minima de trimis bani. Eu am vb cu ei asta vara si spuneau ca poate pe la sfarsitul anului o sa bage transfer bancar pt Romania. sa imi spui si mie daca e asa.. ca nu am mai vb cu ei de ceva timp.

Da inainte nu mergea decat daca aveai cont in Germania plus ca doar la 100 euro puteai sa dai payout sa iti trimita cecul. Acum au schimbat au bagat transfer bancar si poti sa ii dai payout la 50 euro dar asta numai pentru transfer, pentru cec ramane tot 100.
Daca ai cont la ei ar fi trebuit sa primesti un email care sa anunte aceasta schimbare. Eu le-am trimis email cu toate datele si in 5 zile mi-au intrat banii in cont. ;)

Performer with a German address: 50 Euro (net)
- Performer with an address outside of Germany,
using a German bank account for their payout: 50 Euro (net)
- Performer, paid per cheque: 100 Euro (net)

If you did not receive the minimal payout amount at the chosen date,
the payment will be accomplished at the next possible time -
when the respective payout amount is achieved.

Ai ramas in urma cu stirile! :lol:
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde corina893 » Vin Noi 05, 2010 8:39 pm

Revin sa va spun ce mi-au cerut pentru transfer:

Do you have a EU bank account if yes we can transfer the money there.

Just send us your IBAN BIC/SWIFT so we can arrange everything for wire transfer.

If you have fruther questions dont hesitate to ask.

Regards

Jessica
-payment-
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiolove69 » Vin Noi 05, 2010 9:38 pm

nu ti se apre nimic ciudat? :

daca e sa traduc ce scrie acolo .... performer care locuieste in germania si cu cont bancar in germania - 50 eur, performer care locuieste inafara germanie si cu cont bancar in germania - 50 eur..... iar performer paid per cheque e pt restul lumii

oricum o sa le trimit si eu un email sa vad ce imi spun si mie

corina893 scrie:
studiolove69 scrie:Our system will automatically start the payout process: End of month, Minimum payout amount (net): 100.00€ (142.44$) - nu eu am setat acest minim de 100eur

Payment fees
10 EUR per payout

Da inainte nu mergea decat daca aveai cont in Germania plus ca doar la 100 euro puteai sa dai payout sa iti trimita cecul. Acum au schimbat au bagat transfer bancar si poti sa ii dai payout la 50 euro dar asta numai pentru transfer, pentru cec ramane tot 100.
Daca ai cont la ei ar fi trebuit sa primesti un email care sa anunte aceasta schimbare. Eu le-am trimis email cu toate datele si in 5 zile mi-au intrat banii in cont. ;)

If you did not receive the minimal payout amount at the chosen date,
the payment will be accomplished at the next possible time -
when the respective payout amount is achieved.

Ai ramas in urma cu stirile! :lol:
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde corina893 » Vin Noi 05, 2010 10:18 pm

[quote="studiolove69"]nu ti se apre nimic ciudat? :

daca e sa traduc ce scrie acolo .... performer care locuieste in germania si cu cont bancar in germania - 50 eur, performer care locuieste inafara germanie si cu cont bancar in germania - 50 eur..... iar performer paid per cheque e pt restul lumii

oricum o sa le trimit si eu un email sa vad ce imi spun si mie

Eu spun ca am primit banii de la ei prin trasfer bancar si am scris mai sus ce mi-au cerut, ca doar dateam raspunsuri fara sa am habar despre ce vorbesc...

Payout methods
■Wire transfer to German bank accounts
■EU foreign bank transfer (SEPA)
■All other countries: via cheque
Depending on payout method and frequency of payout, there could occour fees.

How to request a payout?
You can request your payout as soon as you have reached the minimum turnover:

■Bank transfer: 50 EUR net
■Cheque: 100 EUR net
You can request your payout in your VX-TOOL under ACCOUNT.

If you want to request a payout before reaching the minimum turnover, please contact us by e-mail (support@visit-x.net). In this case we will charge an additional administration fee of 10 Euro per account.

Daca cautai si tu putin pe la ei pe site vedeai ca merge pentru ca faci parte din EUropa si poti sa primesti . Intradevar chestia cu ''Performer with an address outside of Germany,
using a German bank account for their payout: 50 Euro (net)'''te induce in eroare si eu am crezut la fel la inceput dar acum m-am lamurit...sper sa te lamuresti si tu ;)
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde gabryela » Vin Noi 05, 2010 11:06 pm

multumesc la toata lumea petru raspunsuri dar...........mai dati-mi cateva detalii pls, eu nu am mai lucrat pana acum pe site -uri fara free, cum se procedeaza? de unde stiu cand cineva este interesat de mine? cum ajunge acel membru in privat? nu va suparati, poate par stupida dar asta e......... un lucru nou pe care trebuie sa-l invat si as dorii de la voi pentruca aveti muuuuuuuuult mai multa experienta decat mine.Iar pe camprime nu a lucrat nimeni de curand?
mercic frumos.
gabryela
AWStudent
AWStudent

Mesajde corina893 » Vin Noi 05, 2010 11:27 pm

gabryela scrie:multumesc la toata lumea petru raspunsuri dar...........mai dati-mi cateva detalii pls, eu nu am mai lucrat pana acum pe site -uri fara free, cum se procedeaza? de unde stiu cand cineva este interesat de mine? cum ajunge acel membru in privat? nu va suparati, poate par stupida dar asta e......... un lucru nou pe care trebuie sa-l invat si as dorii de la voi pentruca aveti muuuuuuuuult mai multa experienta decat mine.Iar pe camprime nu a lucrat nimeni de curand?
mercic frumos.

Sa o luam cu inceputul, site fara free chat inseamna ca un membru nu te poate vedea sau comunica cu tine fara sa plateasca, nu exista guesti, in momentul in care un membru intra la tine in camera el deja plateste, adica esti deja in privat. Un lucru bun la un site fara free chat este ca nu iti batii capul cu totii nebunii in free chat si nu trebuie sa ii acorzi atentie ca un unui site gen Jasmin. Ca sa iti mearga bine pe el iti recomand un profil complet cu poze cat mai bune, unde sa iti scoti in evidenta calitatile adica ai sani mari frumosi baga o poza care sa ii atraga sau daca esti draguta la fata pune o poza in care ti se vede mai mult fata cu cat mai multe cu atat mai bine..De ce ? Pentru ca membru nu te poate vedea fara sa plateasca si vrea sa fie sigur de ceea ce alege si de aici poti sa iti dai seama cat de mult conteaza profilul si pozele..Daca vrei poti sa faci si un mic filmulet cu tine dansand sau pur si simplu cand zambesti etc. de cateva secunde ai un atu in plus. Germania este cu o ora in urma noastra deci cel mai bine merge seara sau cel putin mie imi mergea seara pana pe la ora 1-2 noaptea apoi era mort pana dimineata.

Pe camprime am lucrat cam acum 6-7 luni si dupa cateva zile l-am inchis eram norocoasa daca vedeam cativa guesti si 2-3 membrii pe seara, dar eu am lucrat la cuplu si acum ceva timp acum nu stiu poate merge mai bine...Nu stiu ce sfat ti-as putea da ca nu vreau sa te incurc...

Succes!
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde BadCat » Sâm Noi 06, 2010 5:15 am

Acum ceva timp am vrut sa fac si io conturi pe vizit-x si am renuntat pt ca plata era prin cec si doar o singura banca le deconta(vcu care eu nu lucrez)......tind sa cred ca tot asa este si acum pt ca nu e f mare distanta......dar....nu sunt 100 % sigura ca nu s-au schimbat treburile
BadCat
User activ
User activ

Mesajde gabryela » Sâm Noi 06, 2010 4:24 pm

corina multumesc mult pentru detalliile date i-mi esti de mare ajutor, asa o sa fac (poze cat mai inspirate si poate chiar un filmulet), te rog frumos daca mai stii site-ri fara free care merita bagate in seama sau pe care ai lucrat sau lucrezi in prezent............ sper sa nu-ti cer prea mult.
merci beaocoup.
gabryela
AWStudent
AWStudent

Mesajde corina893 » Sâm Noi 06, 2010 9:51 pm

BadCat scrie:Acum ceva timp am vrut sa fac si io conturi pe vizit-x si am renuntat pt ca plata era prin cec si doar o singura banca le deconta(vcu care eu nu lucrez)......tind sa cred ca tot asa este si acum pt ca nu e f mare distanta......dar....nu sunt 100 % sigura ca nu s-au schimbat treburile

Eu nu va inteleg pe voi...De unde si pana unde stii tu ca nu s-au schimbat treburile? Mai lucrezi inca pe acest site? Raspunsul este NU cu siguranta...Eu lucrez de aproape 1 an cu ei si am primit pana acum 1 saptamana plata prin cec si apropo de asta eu am avut cont de la BRD si am incasat cecurile fara probleme, nu stiu de unde ai scos chestia ca lucreaza cu o singura banca...Ultima plata am primit-o prin transfer bancar fara probleme doar ca a durat 5 zile lucratoare pana mi-au intrat in cont. Parerea mea este ca daca nu stiti sigur ceva mai bine nu mai scrieti posturi, pentru ca induceti lumea in eroare...Nu intereseza pe nimeni ce a fost acum ceva timp cand aveati voi conturi conteaza ce este in prezent ;)

Din pacate asta este singur site cu care am lucrat fara free chat si care mi-a lasat o impresie cat de cat buna ca trafic si suma care o faceam lunar. Nu ma bag sa iti recomand alte situri de genul pentru ca nu prea sunt si au tariful micut ca sa zic asa, iar acesta este singurul pe care am facut ceva...

Succes !!
corina893
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale