Webcam models

Si la voi e la fel ?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Si la voi e la fel ?

Mesajde pocahontas » Vin Oct 21, 2011 11:23 am

@Blooangel,daca in acel apartament de 3 camere faceai 3-4 k la per te-ar mai fi deranjat locatia?:)Banuiesc ca nu,ceea ce nu inteleg f multe persoane este ca nu locatia conteaza,stiu palate de studiouri unde lucreaza 30-40 modele care fac imensa suma de o mie,2 pe luna:)Poate din cele 30-40 exista 2 care fac sume mari dar asta se datoreaza si modelului.Nu uitati ca intr-un studio no matter what trebuie sa va intereseze trainingul ,este primordial.Am mai spus pe un post ,cand va duceti intr-un studio de 10-15 sau whatever modele incercati sa aflati cati bani fac fetele inca din primele zile,daca maj fac sume mici acolo clar ca nu exista training ca lumea.....nu luati varfurile ,luati media.Ipotetic daca ar exista un studio in care aproape toate fetele fac sume decente te-ai duce acolo?
pocahontas
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde studiolove69 » Vin Oct 21, 2011 1:49 pm

nu prea mi se pare ca a scazut traficul... oricum bafta la toti.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Vin Oct 21, 2011 4:05 pm

pocahontas scrie:@Blooangel,daca in acel apartament de 3 camere faceai 3-4 k la per te-ar mai fi deranjat locatia?Ipotetic daca ar exista un studio in care aproape toate fetele fac sume decente te-ai duce acolo?

Nu m-a deranjat locatia, faceam in jur de 2000 fara training precedent
cand am intrat prima data acolo nu am stiu ce este videochat-ul si cu ce se mananca, auzisem dar nu stiam ce este, daca as fi stiu crede-ma ca as fi tinut seama de ceva reguli.
In momentul de fata daca m-as duce intr-un studio m-ar interesa in primul rand conditiile de lucru, cat de curat este, pentru ca`s bolnavicioasa :rolleyes: si mai apoi as intreba de sume si-apoi de training si tot asa.
Mi-a placut la studio-ul acela si daca ar exista m-as intoarce :lol:
N-am fost niciodata, nici de acasa model de 3-4 mii pe perioada, nu stiu cum sa fiu sau daca as putea fi :roll:
in fine, asta-i un pic off topic, acum on topic
@studiovideochat eu vorbesc de perd proasta pe cams, care mi este principala sursa de venit, banii care-i faceam de obicei pe cams, i am facut oricum pe homecams, eu pe cams am o problema

Bafta $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale