Webcam models

Si la voi e la fel ?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Si la voi e la fel ?

Mesajde modelincepator » Mar Oct 18, 2011 11:51 pm

Buna...de vreo 4-5 zile pe JASMIN bate vantul (in ceea ce priveste incasarile) de guesti nu ma plang..am si 900-1000 lol :)) dar in rest e varza...de obicei faceam 50-60 pe seara (sau si mai mult) fara sa ma chinui f tare (sunt in primele 3 pagini la most popular)..dar nush..pe regulari parka i a inghitit pamantul..si dansez..ma misc..fac tease...zambesc..mi am luat si costumatii noi..dar pare sa fie in van..si la voi e la fel? sau am eu o problema? ati observat ceva schimbari? sunt la categoria girl .stiu a nu trebuie sa ma dau batuta dar parca asaaaaaaaaaaaaaa greu trec 5-6 ore cand nu prea ai activitate :???: vin...stau...se uita..si cam ata..voi ce parere aveti?Mersi anticipat de raspunsuri :drinkers: de alt site nu prea se pune problema pt ca am muncit mult sa ajung printre primele si castig si bine (sau cel putin castigam pana acum o sapt lol ). :lol:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Si la voi e la fel ?

Mesajde modelincepator » Mie Oct 19, 2011 12:29 am

am uitat niste amanunte :D..am fost in vacanta 1 sapt..dar am anuntat :D ...am vazut ca si pe cel forum lumea se plange de o perioada proasta..si lukrez cam 11-12 zile pe perioada ..5-6 ore pe noapte.DOAR tura de noapte.
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Mie Oct 19, 2011 4:18 am

schimba , schimba , schimba ! incepand cu site ul , orelel la care stai online , poate nickname ul , profilul , modulde abordare a memebrilor etc

eu nu ti as recoamnda niciodata sa te limitezi al un sg site , tocmai pt a evista momentele de genul asta , care pot exista oriunde si oricand
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Mie Oct 19, 2011 8:47 am

He he ..da e la fel...pe cams.com , de jasmine nush ca nu-l frecventez
in sa eu am acceasi problema pe cams..sunt pe-a doua pagina ce-i drept cu un cam score cam mic dar pana acum 2 zile faceam 40-50 pe zi , era binisor, de 2 zile..pauza..ieri 8$ si azi 2$ :smt012
nu e tocmai dragut, dar ma consolez cu homecams si mfc unde a fost mai bine...pana si pe xlove bate vantul
Eu lucrez dimineata de la 6 la 12, ore in care mie imi mergea super bine, dar sunt zile si zile...asta este..asteptam sa treaca :rolleyes:

Bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde modelincepator » Joi Oct 20, 2011 9:41 pm

@fetish..am mai avut conT pe CAMS..l-am last de mult k mai mult imi toca nervii..sexier..numa' fete care fac de toate in free..si mai sunt pe mfc, dar Jasmin-ul e prinicipala sursa de venit si n as renunta asa cu una cu doua la el dupa ce am ajuns (dupa un an) pe primele pagini...cred ca sunt zile is zile..orickum eu lukrez normal nu ma dau batuta..mai ales ca mai e n pic si vine decembrie :D Mersi orikum pt sfat.
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Vin Oct 21, 2011 12:00 am

am inteles modelincepator , atunci multa bafta si toata stima pentru ambitie
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Vin Oct 21, 2011 9:27 am

modelincepator scrie:orickum eu lukrez normal nu ma dau batuta..mai ales ca mai e n pic si vine decembrie :D Mersi orikum pt sfat.

Felicitari! nu stiu cum rezisti, eu stau pe 4 site-uri pe toate bate vantul, nici macar membrii care veneau de obicei nu mai vin, ma plictisesc de moarte...stau si ma uit la monitor :smt012
sper sa si revina un pic..mi s-a dus dracu` si camscore pe cams si tot pe MFC la fel... nu cred ca am mai prins zile d-astea de un an jumate de cand lucrez...
sper ca luna viitoare sa fie mai bine
Bafta la $$$
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Vin Oct 21, 2011 10:44 am

Imlive
Jasmin
Cams
Streamate
F4F
Eurolive

Toate de mai sus merg excelent , cu mici caderi dar in esenta totul este perfect , media zilnica pe ele este intre 35-140$ ceva mai mult in weekend , daca lucrezi pe vreunul din site-urile mai sus mentionate si...bate vantul.....atunci clar ai o problema : profilul tau , pc-ul , internet , fotografii , wall , camera video , lumini ,etc . undeva ceva nu merge ! mai ales in periada asta cand se pot face super incasari !!!!
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Vin Oct 21, 2011 10:48 am

PS !

Daca , inca nu ai lucrat intr-un studio profesionist unde poti invata multe iti recomand sa alegi pe Red Studio , de altfel a si facut o , oferta aici :

cat-mult-conteaza-vointa-t6029.html

Astfel vei avea ocazia sa poti face comparatii si sa inveti mult mai multe decat inveti de pe forumuri , practica intr-un studio profesionist este cel mai bun profesor !
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Vin Oct 21, 2011 10:50 am

studiovideochatvid scrie:PS !

Daca , inca nu ai lucrat intr-un studio profesionist unde poti invata multe iti recomand sa alegi pe Red Studio , de altfel a si facut o , oferta aici :

cat-mult-conteaza-vointa-t6029.html

Astfel vei avea ocazia sa poti face comparatii si sa inveti mult mai multe decat inveti de pe forumuri , practica intr-un studio profesionist este cel mai bun profesor !

adica tu crezi ca ar trebui sa ma duc la unstudio/ nu am lucrat in studio profi, ci intr un ap de 3 camere..n am avut parte de training deloc...ma gandeam sa ma duc la studio...dar mi-e putin teama..
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Vin Oct 21, 2011 10:52 am

Nu are de ce sa iti fie teama , te asigur ca , Red Studio este cea mai buna optiune !
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Vin Oct 21, 2011 10:54 am

studiovideochatvid scrie:Nu are de ce sa iti fie teama , te asigur ca , Red Studio este cea mai buna optiune !

daca nu-si revine situatia...o sa ma gandesc serios...
Multumesc
bafta la $$$$
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Vin Oct 21, 2011 11:02 am

blooangel scrie:adica tu crezi ca ar trebui sa ma duc la unstudio/ nu am lucrat in studio profi, ci intr un ap de 3 camere..n am avut parte de training deloc...ma gandeam sa ma duc la studio...dar mi-e putin teama..

Exact ceea ce iti lipseste !
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Red Studio » Vin Oct 21, 2011 11:13 am

Colega, iti multumesc pentru recomandare. Sunt un pic uimit in sensul pozitiv, e prima oara cand suntem "recomandati" de alt studio pe forum.

Blooangel, sa incerci la noi nu te costa nimic, e gratis :) Si nici nu ai obligatii de nici un fel, daca nu iti place sau nu iti merge poti renunta oricand fara formalitati.

Treci pe la noi sa ne cunosti si sa stam de vorba, cunoasterea nu a stricat niciodata.
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde studiovideochatvid » Vin Oct 21, 2011 11:20 am

Unde sunt eu cam greu sa fac concurenta cuiva din capitala , asadar nu am nimic de pierdut daca recomand un alt studio care , candva ma ajutat si pe mine cu niste sfaturi bune ;) , important este sa se inteleaga ca , trecerea printr-un studio profesionist fie si pentru 2-3 luni nu poate fi decat benefica oricarui model ce ar dori sa lucreze de acasa , una este ce se posteaza pe forumuri si alta ce se intampla in studiouri , este o , experienta pozitiva pentru ambele parti !
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale