Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de modelincepator » Joi Noi 24, 2011 1:35 am
intrebarea asta e adresata mai mult modelelor independente...voi lukrati maine? k ma gandesc k e Ziua Recunostintei si astia or sta cu familiile sa pape CURcanul etc  ...si iar va bate vantul...nush c sa fac..daca merge cum a mers de luni incoace..  mai bine nu..voi ce planuiti?
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de fetish » Joi Noi 24, 2011 6:23 am
just ca lucrez , in vuiata mea nu m -am ghidat dupa zicerile de balta gen :nu ai sani amri nu fci bani , wrong ca i am facut , azui e fotbal nu merge , eh uite ca daca intrii merge , maine e marti sau vineri 13 , avem ghinion , zbang albina si altele de gen
io daca intru trebuie sa afc si banuti nu se poate ca altfel rup internetu pe ei , pai ce io am timp de fitele lor de 3 bani , sa afac domle la masa acasa fite pe tarlaua lor nu la mine pe tarla
io gasesc mereu o solutie sa mi fac targetu sau macar sa am apropii , nu stau sa impletesc cosita alba , schimb site uri le , mia adaug ceva prin profil , prelungesc sau schimb timpul de stat on ca vb aia facturile nu asteapta si nici mofturile mele
am obs ca in nai incapatanarea mea a daat roade , eu mereu am fost anti curent si nu mia mers prost
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de studiovideochatvid » Joi Noi 24, 2011 8:49 am
Merge in orice zi, nu conteaza ca, este ori nu sarbatoare, ca, merge mai slab ori mai bine asta este partea a doua.
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de blooangel » Joi Noi 24, 2011 11:19 am
Eu lucrez...nu-mi permit sa nu lucrez..si daca stau in pat degeaba, tot nu fac ani asa mai bine stau online si mai prin cate un privat, doar ca schimb ora, intru mai tarziu si stau peste noapte... din moment ce diminetile si serile au fost mai slabute, incerc de la 10pm incolo... Bafta!!!! P.S.: sper sa iesim din perioada asta ca cedez nervos 
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de russiantonik » Joi Noi 24, 2011 12:17 pm
mei, fata se intraba daca are rost sa lucrezi si sa pierzi sarbatoarea. Model incepator, nu cred ca va arde casa daca pleci sa te distrezi atunci cind ai cu cine, unde ssmd. Dar daca nu ai si ai de ales intre tolanit si lucru....vezi si singurica.
Don t fuck my brain, fuck me!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de mirely » Joi Noi 24, 2011 6:00 pm
Daca lucrezi pe site-uri americane e f greu,ei chiar au simtul sarbatorii in familie,bineinteles excludem barbatii singuri. Fetish,ce spui de tarla ? Uite ca eu sunt de la Popreaca...asa ai spus tu...dar sa mor daca am tarla...poate proprietati,pamant dat in arenda...dar tarla nu am..saraca de mine 
-

mirely
- User activ

-
-
de fetish » Joi Noi 24, 2011 7:02 pm
lol modelincepator imi pare bine ca tia plcut faza cu tarlaua , la mine nu se fac fitze niic in real life , lasa ca ii educ io
f bien ca ti ai luat liber , pana la urma oameni suntem nu ?
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de russiantonik » Joi Noi 24, 2011 11:25 pm
mii de scuze dar...ce e aia tarla?
Don t fuck my brain, fuck me!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de studiovideochatvid » Joi Noi 24, 2011 11:27 pm
russiantonik scrie:mii de scuze dar...ce e aia tarla?
TARLÁ, tarlale, s. f. 1. Suprafață de teren agricol mărginită de patru drumuri care se întretaie (făcând parte din teritoriul unei comune); solă; cultura de pe o astfel de suprafață. 2. (Rar) Drum sau teren îngust care desparte semănăturile; hotar. – Din tc. tarla. Sursa: DEX '98
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale