Webcam models

as vrea sa mi fac prietene/cunostinte in brasov

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

as vrea sa mi fac prietene/cunostinte in brasov

Mesajde bigsmile » Lun Mar 28, 2011 11:41 pm

nu stiu unde ar fi potrivit un asemeanea topic... dc am gresit rog moderatorul sa schimbe sectiunea topicului

stim cu totii ca datorita acestui job , mai ales independentele ajung sa se izoleze de restul si viata sociala sa fie mult mai slaba spre inexistenta (cele din studiouri interactioneaza se imprietenesc intre ele )- eu m am trezit in sitatia asta.
eu nu m am mutat de mult tp in bv s mi as dori sa mi fac prietene, care au acelasi job ca si mie, e mult mai usor asa, fara priviri strambe si judecati.. si astfel avem si subiecte comune de discutat, putem oferi sfaturile, ajutorul una alteia etc..
eu nu cunosc pe nimeni in bv cu acest job si nici nu stiu cum as putea sa ajung sa cunosc.. asa ca am apelat la acest forum... vedem ce va iesi de aici
precizez ca sunt fata- 25 ani..
sper sa mai fie fete in situatia mea, sau fete care pur si simplu ar dori sa comunice si de ce nu sa si faca o prietena...
bigsmile
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: as vrea sa mi fac prietene/cunostinte in brasov

Mesajde santosanto » Mar Mai 03, 2011 4:29 pm

magismagic_1985 asta e adresa mea de mess. Eu sunt sotul unei fete care lucreaza in acelasi domeniu ca si tine printre care mai e o verisoara de a mea si inca 6 sau 7 prietene ...... toata lumea in brasov.
santosanto
Incepator
Incepator

Mesajde mimy2012 » Vin Ian 13, 2012 8:01 am

Buna,aceeasi intrebare pun si eu dar pe Italia in partea de sud...tare mult mi.ar place sa cunosc pe cineva cu care sa pot vorbi deschis desprea acest job si nu numai... :smt004

pupicei si multa bafta!
mimy2012
Incepator
Incepator

Mesajde marius82 » Dum Mar 04, 2012 1:40 am

cam aceeasi problema o am si eu ..as vrea sa gasesc perosna e care sunt in bransa....amici, prieteni etc. doar noi ne intelegm cel mai bine...si nu vreau sa ma gandesc la ce discutii ar putea iesi intyre 2 sau mai multe persoane care lucreaza in vc. cate au patit, cate au vazut..etc pt cine doreste , lasati mesaj aici sau pm si va dau adresa de mess
marius82
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale