Webcam models

As vrea sa imi deschid un studio de videochat

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

As vrea sa imi deschid un studio de videochat

Mesajde Sweetech » Mie Oct 28, 2009 9:18 pm

imi poate spune si mie cineva va rog....ce programe imi trebuie pt a administra modelele care o sa lucreze pt mine?si ce programe trebuie sa foloseasca ele?am primit niste informatii dar vreau sa fiu sigur...as fi bucuros si atent cu cine m-ar putea ajuta...
Sweetech
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: As vrea sa imi deschid un studio de videochat

Mesajde ionutzelu » Mar Mai 25, 2010 11:38 pm

sal spune-mi te rog daca ai reusit sa afli ceea ce cautai si daca da...poate ma ajuti si pe mine cu aceste informatii..ms mult
ionutzelu
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Mie Mai 26, 2010 1:25 pm

Sweetech scrie:imi poate spune si mie cineva va rog....ce programe imi trebuie pt a administra modelele care o sa lucreze pt mine?si ce programe trebuie sa foloseasca ele?am primit niste informatii dar vreau sa fiu sigur...as fi bucuros si atent cu cine m-ar putea ajuta...

Vrei sa le verifici non stop? Vai de capul lor atunci :lol:

Fetele nu au nevoie de mare lucru. Sunt destule siteuri care au softul propriu si trebuie doar sa il downloadezi (aka Flirt4Free, reteaua Inoveo, MFC etc). Mare atentie insa la splitul pe care il vei alege.
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde spaniolul » Vin Iun 04, 2010 4:16 pm

Sweetech scrie:imi poate spune si mie cineva va rog....ce programe imi trebuie pt a administra modelele care o sa lucreze pt mine?si ce programe trebuie sa foloseasca ele?am primit niste informatii dar vreau sa fiu sigur...as fi bucuros si atent cu cine m-ar putea ajuta...

ATENTIE!! daca folosesti programele ca sa fi sigur ca ele desfasoara activitatea corect e OK!! dar...daca te folosesti de ele si faci videoclipuri hard pe care ulterior le vinzi pe piata ai cam dat de dracu daca esti prins sau una dintre fete te afla si te denunta,de la proxenetism pana la drepturi de autor in total sunt cam vre-o 22 ani de puscarie insumati si chiar si cu un avocat beton nu scapi sub 7ani de carcera.
AVIZ AMATORILOR!!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde dolly_dolly » Sâm Iun 05, 2010 11:18 pm

Si totusi, preupunand ca atat tu, cat si ele, v-ati angajat sa fiti cat se poate de discreti in ceea ce priveste activitatea si eventualele materiale rezultate, asta in baza unui contract spre exemplu, de ce programe ai avea nevoie?
Inca un lucru, banuiesc ca atunci cand nu este in privat, nu foloseste webcam-ul petru a incarca imagini, lucru ce ar trebui sa se observe in up-load-ul redus, iar in momentul in care este in privat, cantitatea de date up-load-ata ar trebui sa fie semnificativ marit, putand astfel sa ai un oarecare control.
Insa sa nu ne abatem de la subiect, care ar fi programele care ti-ar permite un asemenea control?
dolly_dolly
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Dum Iun 06, 2010 11:52 pm

dolly_dolly scrie:Si totusi, preupunand ca atat tu, cat si ele, v-ati angajat sa fiti cat se poate de discreti in ceea ce priveste activitatea si eventualele materiale rezultate, asta in baza unui contract spre exemplu, de ce programe ai avea nevoie?
Inca un lucru, banuiesc ca atunci cand nu este in privat, nu foloseste webcam-ul petru a incarca imagini, lucru ce ar trebui sa se observe in up-load-ul redus, iar in momentul in care este in privat, cantitatea de date up-load-ata ar trebui sa fie semnificativ marit, putand astfel sa ai un oarecare control.
Insa sa nu ne abatem de la subiect, care ar fi programele care ti-ar permite un asemenea control?

Simplu,ai un studio,practic pc-urile sunt intr-o retea propie,de aici si pana a intra dintr-un pc in altul nu e mare filosofie.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kin3zu78 » Mar Iun 08, 2010 8:40 am

Cred ca nu sa exprimat el corect ( sau poate ma insel eu ) dar cred ca dorea un program care sa contorizeze practic timpul online al modelului respectiv, eu le-am banat din routere tot ceea ce inseamna acces internet mai putin site-urile pe care lucreaza si google. E mai practic si mai ieftin , iar ca si comunicatie in interiorul studioului ( mai pot aparea probleme tehnice, etc) exista multe programe freeware foarte bune. Asta daca tii la intimitatea modelului tau.
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde dolly_dolly » Mar Iun 08, 2010 2:10 pm

Intradevar, kinezu78 a inteles exact la ce ma refer, o modalitate de contorzare, care sa ofere in acelasi timp o oarecare intimitate modelului.
dolly_dolly
Incepator
Incepator

Înapoi la Legislatie si Legalitate