Webcam models

Vreau sa fac asta in secret!!!! Se poate ????

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Vreau sa fac asta in secret!!!! Se poate ????

Mesajde allesya » Joi Feb 18, 2010 3:13 pm

Vreau sa incep si eu sa fac aceasta activitate, fortata de imprejurari... Deci nu ma vait ...intrebarea mea este: Cum pot face toate astea fara sa stie nimeni ma refer la pozele pe care trebuie sa le expun.... cine le vede??....datele mele cat sunt de confidentiale...etc.etc.etc..Sper ca am fost inteleasa si nu ridicola
allesya
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Vreau sa fac asta in secret!!!! Se poate ????

Mesajde Under10 » Joi Feb 18, 2010 7:40 pm

Salut ,

Datele tale personale gen : adresa , nr telefon etc sunt foarte confidentiale , le stie doar site-ul pe care vei lucra si atat .

Pozele tale de pe site le vor vede in special doar guestii din alte tari , majoritatea site-urilor au banata romania sau ai tu posibilitatea sa-ti alegi tarile pe care le banezi ... mai sunt si romani care intra sa beleasca ochii pe aceste site-uri dar majoritatea sunt in domeniu .... daca nu ai cunostinte in domeniu sigur nu va afla nimeni ce faci tu .... sper ca ai inteles ..

Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde cezara » Vin Feb 19, 2010 1:34 am

under:
fiind romania blocata- asta nu inseamna ca profilul nu iti este vizibil, pe orce site de adv.
adv- cu pagina principala al sitului, unde serverul este spre ex in State- modelul nu este blocat de SUA- si se vede pe pagina principala, prin memoria unor pagini.. sau arhive..

Search- pe google cel putin- la numele de model sau numele de site pe care esti inregistrata-si vei reusi sa-ti vezi profilul-Cached, si in arhive si in youtube si peste mai tot.
sa dau ex:
cams.com sau webcams..si jasminul. majoritatea sitelor fac adv cu video si foto modelului pentru a face trafic.
si asta este inclus in contractul de model- pe care fiecare model il semneaza.
nu este atit de confidential- daca blochezi tara. blocarea tarilor- e doar sa nu -te vezi live. si atunci iti vine cite un romin pierdut prin EU- curios- si te bate la cap- ca nu te crede ca esti din -ukraina lol

sau -xlove: tara se blochiaza dar foto de profil este visibila pe site- chiar fiind live. e doar blocat accesul live.
realiatatea majoritatea sitelor.
dar oricum nui de speriat- din zeci de mii de modele- nu cred ca fata ta va fi prima pe google :)
eu glumesc.
cezara
User activ
User activ

Mesajde andubeje » Sâm Feb 20, 2010 10:47 am

Nu te supara pe mine dar ma enrveaza fazele de genu: "Vreau sa fac videochat dar sa fiu sigura ca nu ma vad romanii!"
Mai ramane sa aud.... "Vreau sa fac videochat dar sa fiu sigura ca fac X mii de dolari pe luna"
Presupun ca nu e o noutate faptul ca majoritatea fetelor care fac de acasa nu depasesc 1000 de dolari pe luna! Multe au impresia ca daca sunt dispuse sa se dezbrace la web , automat fac mii de dolari! Videochatul este mai mult decat o camera web si o pereche de chiloti aruncata pe canapea. Succes!
andubeje
User activ
User activ

Mesajde cezara » Dum Feb 21, 2010 12:39 am

corect
videochatul nu este simplu lucru cu doar web si o pereche des tring!
70 % necesita - comportamentul si metoda de a discuta, si de a da o companie buna membrilor
30 %-e aspectul fisic.
si da, multe modele incurca lucru de model live- cu lucru de foto model!
chiar daca esti foarte frumoasa, makiata si gatita sexy- asta nu da nici o garantie ca vei face multi bani- pina nu gasesti o metoda de a reda- frumusetea dinauntru a ta deasemenea, prin comunicare si prin limbajul corpului.
Deoarece fiecare fata are aceleasi componente de aratat!!! care ar fi diferenta dintre modele?
insusi personalitatea si abilitatea de a o reda membrului in buna dispo !
deci bafta fetelor!
cit mai simple si mai naturale in fata camerei, cit mai zimbarete si mai cochete- cu atit mai multi bani si fani!
cezara
User activ
User activ

Mesajde dada11 » Joi Apr 08, 2010 3:12 pm

daca mai esti interesata...atat tu, cat si cineva din anturajul tau, contacteaza-ma la adresa de mail: prettyalexandra19@yahoo.com .... bafta!
dada11
Incepator
Incepator

Mesajde Frumushika » Mie Mai 05, 2010 1:24 pm

andubeje scrie:Nu te supara pe mine dar ma enrveaza fazele de genu: "Vreau sa fac videochat dar sa fiu sigura ca nu ma vad romanii!"
Mai ramane sa aud.... "Vreau sa fac videochat dar sa fiu sigura ca fac X mii de dolari pe luna"
Presupun ca nu e o noutate faptul ca majoritatea fetelor care fac de acasa nu depasesc 1000 de dolari pe luna! Multe au impresia ca daca sunt dispuse sa se dezbrace la web , automat fac mii de dolari! Videochatul este mai mult decat o camera web si o pereche de chiloti aruncata pe canapea. Succes!

Acuma...scuza-ma ca zic tare si raspicat dar fetele care chiar castiga bani frumosi pe site-urile de videochat lucreaza DE ACASA,adica de pe canapeaua lor second-hand etc...Daca vrei iti dau cateva zeci de exemple... E ok sa o dati tare cu studiourile dar sa ai decor,accesorii si instrumente fancy nu e totul...
Se fac bani cu webcam de 2 milioane,lumina din dormitor si un costum de baie purtat 2 veri la rand-trust me...!!! Importanta e atitudinea,nu locul de unde emitzi...
Frumushika
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Mie Mai 05, 2010 1:36 pm

Pai da nu este important numai decorul , netul , pc-ul si camera video ... cel mai important este atitudinea dar asta este mai greu de invatat pe cont propriu , mai sunt limbile straine care se invata mai greu cand esti la inceput si faci de acasa + creare cconturi ... nu este foarte greu dar nici usor ... unii sunt atat de prosti incat nu pot accesa un site ca au pop-up bloked :lol: dar sa mai faca un cont pe ifriends ... sunt mai multe avantaje intr-un studio ptr inceput zic eu ..
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde alexandruflk » Sâm Sep 03, 2011 7:15 pm

videochatul este o meserie destul de complicata atata timp cat nu sti toate ascunzisurile ei.pleaca de la talentul tau de model ....felul in care arati.....si decor...am intalnit modele care sunt topmodele fizic insa fac 500 $ pe luna si persoane care nu arata foarte bine fizic si fac mii......eu am lucrat in staful celui mai bun site.....am fost si webmaster...sunt membru jasmin...am fost performer si am si avut foarte multe modele care au lucrat pentru mine....nu poti sta o viata pe chat...daca vrei sa fie doar o portita spre o sustinere financiara din afara este cea mai usoara cale.eu asta am incercat sa invat toate modelele pe care le aveam.este un ansamblu de calitati care unii le au iar altii le pot castiga pe parcurs.trebuie sa sti ce anume te avantajeaza si ce trebuie sa scoti in evidenta.ce se cere si ce se ofera.totul pleaca de la ideea k fiekre model trebuie doar sa vrea pentru a reusi.
alexandruflk
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Dum Sep 04, 2011 11:01 pm

allesya scrie:Vreau sa incep si eu sa fac aceasta activitate, fortata de imprejurari... Deci nu ma vait ...intrebarea mea este: Cum pot face toate astea fara sa stie nimeni ma refer la pozele pe care trebuie sa le expun.... cine le vede??....datele mele cat sunt de confidentiale...etc.etc.etc..Sper ca am fost inteleasa si nu ridicola

Datele sunt confidentiale (desi ai mare grija pe ce site-uri alegi sa lucrezi , intrucit sunt citeva site-uri care au fost "sparte", iar buletinele/ pasapoartele fetelor aruncate pe forumuri), insa pozele nu sunt. Oricit te-ai chinui sa blochezi Romania tot vei avea vizite. E unul dintre riscurile meseriei. Ai 2 solutii. Ori risti ori cauti alta solutie.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde wxdj » Mar Sep 06, 2011 12:09 am

Fapt concret: o tipa ma suna si imi spune sa ii sterg toate pozele din site-urile mele. A facut pe ascuns VCH, dupa 3 ani tipa ajunge in top pe imlive, afla neamurile etc., acum se chinuie de mama focului sa-shi sterga urmele de pe net , deoarece vrea sa renunte total. Faza cu vreau sa fac videochat dar sa nu stie nimeni , e un fel de "vreau sa mi-o trag dar sa raman virgina". Odata ce te bagi in asha ceva shi dupa un timp vrei sa candidezi la prezidentiale, mai bine nu te apuca de videochat. Trebuie sa ne asumam ce ce facem si cine suntem, adika tre sa ne asuma riscurile din start. Succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale