Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de deyu » Vin Mar 13, 2009 5:43 am
am cateva fete dar nu am inca destui bani pentru un studio am tot ce_mi trebuie pt chat cu webcam dar nu stiu cum sa fac ?imi poate spune cineva ce sa fac?va rog?
-
deyu
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de sunflower » Vin Mar 13, 2009 9:52 am
Ai citit macar 2% forumul asta? Mai sunt topicuri pe aceasta tema...
-

sunflower
- Instructor

-
-
de miki894 » Vin Mar 13, 2009 11:38 pm
deyu scrie:am cateva fete dar nu am inca destui bani pentru un studio am tot ce_mi trebuie pt chat cu webcam dar nu stiu cum sa fac ?imi poate spune cineva ce sa fac?va rog?
Eu nu te inteleg , fate mai explicit dar intai de toate citeste macar cei 2% pe care i-a recomandat Sunflower. 
-

miki894
- User activ

-
de lore » Sâm Mar 21, 2009 4:40 am
Si eu iti fac acceasi recomandare...documenteaza-te.. Nu zic ca cei care sunt noi in domeniu nu trebuie ajutati..dar nah..incearca sa fii si tu mai atent ca majoritatea am inceput de la 0 si forumurile ne-au ajutat mult
In plus eu te-as ajuta cu placere cu ceva informatii, insa mesajul tau este destul de confuz ca sa inteleg ce vrei sa stii de fapt.
Anyway, bafta
-
lore
- AWStudent

-
de Adrianos_xxl » Mar Mar 24, 2009 2:08 am
Buna seara , sau salut depinde cand cititi :) .Eu sunt Adrian , si ma bucur ca exista oameni si forumuri ca acesta in care e suficient sa ceri ajutor si sa tzi se intinda o gramada de maini de ajutor. Sunt incepator , de fapt cam mult spus , sunt in primul rand sunt curios si interesat de domeniul acesta de activitate extraprofesionala care face sa existe acest forum . Sper ca am nimerit bine topicul unde sa imi fac si o scurta prezentare .  Asadar si prin urmare , grecii faceau comert pe mare , prin urmare si asa deci este vorba despre Greci ,  , glumeam nu stiam cum sa incep , am 25 de ani si sunt casatorit , locuiesc in strainatate mai precis in Grecia (vezi apropoul ) :) si ma gandeam sa fac atata eu cat si sotia mea niste dolarei pe langa iepuroi ( asta sa vada adminu ca am rasfoit un pic forumul inainte sa postez). In primul rand ar fi intrebarea pentru cei mai experimentati in domeniu : Credetzi ca se poate ?
atat deocamdata sa vad daca ma baga cineva in seama , desi am vazut ca e activitate pe forum :)
-

Adrianos_xxl
- AWStudent

-
de miki894 » Mar Mar 24, 2009 2:24 am
Buna seara sau Salut
In vchat se lucreaza si cu $ si cu iepuroi(euro) , sunt siteuri care platesc in euro , sunt situri care platesc in dolari .
Daca vreti sa lucrati la cuplu nu este bine (parerea mea), nu mai exista viata particulara , sex la comanda cu iubita/iubitul nu este indicat.
Daca vrei sa lucreze doar sotia nu este un lucru rau si trebuie sa o incurajezi .
Nu prea ai dat de inteles ce vreti sa faceti , te asteptam cu mai multe detalii dar pana atunci citeste bine forumul (nu numai la sectiunea Iepuroi)
Bafta  cofee
-

miki894
- User activ

-
de Adrianos_xxl » Mar Mar 24, 2009 3:09 am
Am intzeles sa traitzi !! acum descopar incet incet tainele aceste " meserii " . Shi dupa cum spuneam ce parere avetzi , cum e mai bine sa contactez o firma de itermediari sa ma " angajez " de acasa sau credeti ca cu ajutorul preamaritului Internet si prin el al vostru ca si comunitate sa incerc si singur de aici din grecia ? Sut cam nelamurit de opinia ta in legatura cu activitatea de cuplu ... oricum vreau sa experimentez mai multe domenii . Si alta intrebare ,putin cam prosteasca intradevar , ziceti ca mai e loc , adica vreau sa spun ca si eu am auzit de activitatea asta de multisor sper ca nu am venit la spartu targului . Eu oricum , nu stiu foarte bine sa scriu in engleza dar vorbesc bine si citesc bine , :) vb si citesc chiar si greaca .... cu scrisu e mai greu la toate .... Dar nevasta-mea e absolventa de fac eng-franceza deci cred ca putem face ceva
P.S> mersi de promtitudine
-

Adrianos_xxl
- AWStudent

-
de sunflower » Mar Mar 24, 2009 4:06 pm
Logic ca se poate. Cu Internet cu viteza garantata de upload, o camera si un PC bun, un decor cat de cat dragut si o combinatie intre lumina calda si lumina rece, nu are de ce sa nu va "mearga".
Urmeaza sa optati pentru un site care are trafic si este serios cu platile. Aici ar fi XloveCam, Webcams, MyFreeCams, ImLive, CamContacts, LiveJasmin, AdultWork etc.
Daca vrei sa lucrezi si tu, ai 2 optiuni...fie iti faci cont separat pe siteuri (sectiunea gay...degeaba iti scrii straight in profil pt ca tot cu gay vei avea "treaba"), fie la cuplu.
Din moment ce esti nelamurit in legatura cu activitatea unui cuplu pe un site de chat live inseamna ca nu prea stii cu ce se mananca de fapt videochat-ul.
Stand online la cupluri va trebui sa faceti show-uri (asemanatoare cu cele din dormitor :)) la cererea membrului, sa intretineti discutii etc. Exact la acest lucru facea referire Miki cand ti-a spus ca nu mai exista viata particulara. Din moment ce cateva ore pe zi faceti acest lucru "la comanda" exista posibilitatea sa va plictisiti unul de celalalt si sa stati prost la capitolul "viata sexuala".
Sotia ta ar putea sa se inregistreze foarte bine si singura, la categoria Girls, Matures etc (depinde unde se incadreaza).
Bani se fac. Trebuie doar atentie, rabdare, implicare si o investitie in aparatura necesara.
Bafta!
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Adrianos_xxl » Mie Mar 25, 2009 2:34 am
in primul rand ai dreptate la partea cu mancatul... ca nu stiu cu ce se mananca....videochatul.... de fapt asta caut eu aici in comunitate sa invat sa-l degust . Bun am lamurit ( partzial ) cu netul ; decorul ; lumina si saiturile dar ash vrea indicatii inspre modalitatile de plata , de cum poti sa itzi iei o masura de siguranta , evetual chiar de ceva informati ( in cazul in care stie cineva ) de legalitate tinand cont ca este alta tara decat Romania , de posibilitatea de face part time si daca imi poate sa imi arate cineva chiar un exeplu de decor ,lumini...( stiu ca sunt un pic exagerat , dar incercarea moarte 'nare) . Nu mai prelugesc subiectu cu cuplul sau gay... mentzionez doar ca ma consider destul de dezinhibat si cu prezudecatile cam scazute , si foarte des doritor de nou ( nu imi fac reclama  )
sper ca prin raspunsul vostru sa mai invete si alti "infometati de acesta mancare " si sa nu mai fie nevoie sa va repetati
-

Adrianos_xxl
- AWStudent

-
de sunflower » Mie Mar 25, 2009 6:36 pm
Modalitatile de plata difera de la site la site. Unele site-uri ofera transfer bancar, e-passporte sau cecuri. Recomand e-passporte si transfer bancar unde nu se poate altfel, cum ar fi cazul XLoveCam.
Nu stiu care e procedura pentru a fi in legalitate in Grecia, insa categoric e mai simplu decat in Ro. Romanilor le plac complicatiile.
Exemple de decor si schema de lumini o poti gasi chiar pe acest site...mai exact http://adultwebcamstars.com/videochatadult/?p=30
Bafta!
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Adrianos_xxl » Mie Mar 25, 2009 8:37 pm
Mersi de sfaturi dar deocamdata sunt prea hotarat sa incerc ,ca sa ma las descurajat de problema legalitatii vreau sa incerc in primul rand si doar apoi vad daca si cum sa fiu in deplina legalitate ... Am un cont la InG de euro pot sa-l folosesc pe ala pana fac epassport , si apropo acest card il fac on line sau pot incerca la o banca grecesca sa il fac? Vreau ca in maxim doua saptamani sa incep , ma interesez si pregatesc tehnic pana atunci iar apoi voi apela la acest site Ghid pentru a depasii eventualele dificultatzi care (sunt sigur ) vor aparea .
Apropo am citit o mare parte din postari si am vazut ca au fost multzi incepatori ca si mine care au cerut sfaturi chiar si cu un an sau doi inainte , am incercat sa ii caut sai vad cu postari in care sa spuna ca au reusit si cum se descurca la starea actuala , ar fi fost mai incurajator pentru noi incepatorii ... sper sa raman fidel acestui site si dupa ce reusesc desi cei care se ocupa de el fac treaba destul de buna .
> chiar mia intrat asta in minte si nu pot sa nu ma gandesc la asta pana nu o vad implinita , astazi am fost in Salonic sa caut camera dar am avut ghinionul sa fie inchis tot caeiua nationala a greciei , adica ce vreau sa spun e ca fiecare moment liber care il am il folosesc sa ma documentez si si in somn imi vin ideii de abordare a problemei .
am sa mai revin cu siguranta
-

Adrianos_xxl
- AWStudent

-
de Adrianos_xxl » Joi Mar 26, 2009 9:25 am
 esti de treaba , dar pana la banca ING am "doar" vreo 1100 de km si cu epasspot imi este teama cu primitul lui ca dupa nume nu ma prea stie postasu aici unde stau , adica in chirie , si ce ziceti sa imi fac uninominal , adica sa fac doua ,unu pentru mine si unu pentru sotie ?
Si din cate vad cam am aproape tot ce trebuie asa ca cred ca pe duminica ma apuc de treaba , ca nu mai am rabdare .
-

Adrianos_xxl
- AWStudent

-
de Adrianos_xxl » Vin Mar 27, 2009 11:38 pm
Salve , m-am interesat , am vazut cum se procedeaza ... am si intrat pe privat la un baiat sa vad cum procedeaza de pe un cont al unui prieten si ,desi vad ca nu e chiar foarte usor sa stai cateva ore logat si on line( nu am stat ore ) cred ca m-ash descurca .... sa fiu sincer am facut rost ( deocamdata ) doar de un web cam , noname de 4 megapixeli ( asta am gasit cel mai bun) am facut ceva decor cu niste lumini bunicele ,dar pc-ul meu e doar un sempron 2500+ adica de 1.75 GHz si am 512 Mb de ram pentra ca ceilalti 512 imi tot dau eroare ... dar promit imi iau 1 G saptamana viitore  si Internetu :,pentru ca nu sunt intr-un oras mare, e de 2 Mbps dawnload si cred ca 250kbps upload dupa siteul ala de test ... deci ce ziceti ma descurc cu tehnologia asta sa incep .... alfael va trebui sa fac comanda acasa de ce imi mai trebuie si dureaza macar inca o saptamana sa ajunga la mine . Nu e problema de nimic alceva decat de nerabdarea mea  si de vedea cum ne (ma) descurcam. intreb ca am vazut ca ezista optiunea de new model care va expira si am inteles din postari ca este o perioda destul de importanta sa o ratez aiurea . La netul asta unde zicetzi ca e mai bine sa incerc la inceput (pe langa Jasmine ca sa imi faca ei cardul )si mai ales cum vad daca mai pot sa ma bag si altundeva sa nu cumva sa mi se blocheze si sa o dau in bara .
Mersi pentru ajutorul ( gratis ,de necrezut ca mai exista asa ceva in lumea asta ) care sunt sigur ca va veni .
-

Adrianos_xxl
- AWStudent

-
Înapoi la Discutii generale