Webcam models

Vrei sa castigi 122$

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Vrei sa castigi 122$

Mesajde sexprivates » Dum Iun 13, 2010 12:28 am

castiga garantat 122$ pentru mai multe detalii acceseaza http://122.sexprivates.com/

Nu sunt tepar, veti primi banii garantat!
imi cer scuze daca nu am postat in sectiunea potrivita!
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Vrei sa castigi 122$

Mesajde kin3zu78 » Dum Iun 13, 2010 2:11 pm

si marmota invelea ciocolata uite asa... scuze dar eu unul sunt foarte sceptic , nimeni nu da mult pentru putin ever , ever
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde valy » Dum Iun 13, 2010 4:04 pm

Really? :butthead:
valy
User activ
User activ

Mesajde valy » Dum Iun 13, 2010 4:12 pm

Daca ai baga aia 122 de coco in publicitate adwords ai avea mai multe sanse de reusita decat aici. Dar tu vrei bani fara sa investesti nu-i asa?Ai impresia ca vei gasi oameni naivi care sa te si creada...
:drinkers:
valy
User activ
User activ

Mesajde sexprivates » Dum Iun 13, 2010 6:10 pm

am bagat bani in adwords, si nu mai merge cu adwords decat daca e un site nou, majoritatea au conturi pe livejasmin.com. Banii chiar ii primesti ;) , am atasat o poza pentru perioada care urmeaza sa se termine 1- 15 , am 18 persoane inregistrate si un castig de 3841$ , nimeni nu incerca sa pacaleasca pe cineva, banii ii veti primi, va pot plati in avans cei 30$ pentru cumpararea creditelor, daca asa va simtiti mai in siguranta, si restul pana la 122$ ii voi achita la sfarsitul lunii iulie, datele contului le stiti doar voi si creditele le cheltuiti cu cine vreti, un model cunoscut sau eu stiu... Livejasmin.com ofera 222$ pentru fiecare membru nou inscris pe site, e greu sa mai gasesti persoane care nu au cont pe LJ.com printre tarile targetate de mine, UK, US, dar cred ca fiecare dintre voi are un card cu care se poate inscrie pe LJ, si 100$ nu i-ar strica nimanui. Multumesc!

click pe link pentru imagine http://sexprivates.com/awe.JPG
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Mesajde SkarrSoul » Dum Iun 13, 2010 8:27 pm

Sexprivates are dreptate, cu google adwords nu mai merge. Am 40.447 de impresii, 226 de clickuri si nicio persoana inregistrata so far. Asa ca mi-am convins si eu doi trei prieteni sa se inscrie , ca sa am un venit acolo micut luna asta.....
Sexprivates, ai grija totusi, mai ales daca toti cei care s-au inscris sunt romani. S-ar putea sa li se para suspect. Just saying....
www.sextalks.biz
SkarrSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde sexprivates » Dum Iun 13, 2010 9:18 pm

sper sa nu zica ceva, astept data de 10 pentru primul payout :) daca imi vor plati inseamna ca e ok :), multumesc pentru sustinere SkarrSoul
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Dum Iun 13, 2010 11:14 pm

Din nefericire pentru tine , ceea ce incerci tu sa faci este o magarie . Penmtru toti ceilalti care nu ii intel;eg oferta : pentru fiecare signup el primeste un bonus de 222 $ ... din care voua va da 122$ ... Deci matematic nu e nici o scamatorie aici atat timp cat nu avem idee daca el va plati sa nu cei 122 de dolari .

Ideea e ca AWEmpire ofera acesti bani pentru aducerea de membrii ... ori aceasta procedura de a atrage venituri este mai mult decat urat mirositoare ... pentru ca prin sistemul asta se incearca fraudarea sistemului (in sensul de a ii pacali pe cei de la empire ... procedura asta se incadreaza tot in fraude) .

Am formulat si forwardat catre AWEmpire o atentionare asupra activitatii tale , ei vor decide daca practicile intreprinse de tine incalca in vre-un fel TOS -ul .
Si daca se considera ca da si iti face retur la banuti ... sa vezi atunci scandal ca ... nah ... trebiuie sa platesti cate 122 $ pentru toti cei care s-au inregistrat ... ca asa le-ai promis , nu ?
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sexprivates » Dum Iun 13, 2010 11:29 pm

ok ms frumos pentru ajutor :D
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Lun Iun 14, 2010 12:23 am

sexprivates scrie:ok ms frumos pentru ajutor :D

Desigur , ai sters subdomeniul postat de tine si alte urme , dar e tardiv ... Plus ca daca ai ceva signups de pe subdomeniul ala , ele apar in sistem . Anyway ... nu e treaba mea daca iti vor face ceva cei de la Empire sau vor tolera activitatile tale , simt insa ca e nevoie sa justific ceva .

De fiecare data cand un roman presteaza activitati ilegale sau imorale pe site-urile sau sistemele cu care lucrez , ma vad nevoit sa inaintez o atentionare cu cele constatate . In cazul de fata tu nu-mi scoti din buzunar nici un cent prin ceea ce faci in mod direct , ci in mod indirect ... pentru ca asa au aparut toate restrictiile care exista fata de romani pe unele site-uri de chat , pe unele programe de afiliere , pe unele sisteme de payment online , pe celebrul ebay si lista poate continua .

Cu fiecare actiune imorala sau ilegala a unor persoane care se cred mai presus decat noi ceilalti ... muritorii ... care incercam sa construim ceva pe termen lung , caramida cu caramida , noi avem de pierdut , datorita restrictiilor si asa mai departe , sau mai simplu spus ... datorita etichetei de roman , eticheta la care in cazul de fata tu contribui ...

Bafta acolo si sincer , sper sa-ti vina mintea la cap ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sexprivates » Lun Iun 14, 2010 12:48 am

ai dreptate, si imi cer scuze, nu am sters urmele pentru ca ele raman, acele sigupuri care leam facut sunt facute corect, dar m-am gandit cu nu miar strica ceva in plus nici mie si nici celor care ar fi participat la treaba asta, imi cer scuze fata de cei care muncesc din greu sa fie acolo unde sunt si ii respect pe acestia din urma care muncesc, respecta si sunt seriosi in treba asta, admit ca esti printre ei :D si citesc cu mare interes toate posturile de pe acest forum, e prima mea abatere si nu voi mai recurge la astfel de practici nu m-am gandit sa fac rau... si eu am construit de jos si inca mai am mult de munca si de invatat, cu toate ca am ceva vechime tot nu stiu destule :), IMI CER SCUZE INCA ODATA te asigur ca e prima si ultima mea abatere!
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Mesajde wxdj » Lun Iun 14, 2010 1:39 am

hai ca imi vine sa plang de acuma
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde valy » Lun Iun 14, 2010 3:09 am

Bine spus...si eu am 4 site-uri cu care incerc sa fac bani dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa fac asa ceva. Sincer nu vroiam sa ii spun lui Adam de la awe dar dupa ce am vazut argumentele lui alexix il voi sustine, in felul acesta eliminam macar unul dintre zecile de fraude care se fac.Daca ai sters domeniul nu te ajuta pentru ca una din dovezi este chiar aici pe acest forum...pe langa numele complet,adresa si id de afiliat pe care le am deja.
valy
User activ
User activ

Mesajde sexprivates » Lun Iun 14, 2010 10:00 am

sa sti ca si eu la fel ca tine muncesc cinstit, cum am m-ai spus nu mam gandit sa fac rau, nu am sters domeniul ca sa ascund ceva, bineinteles ca dovezile raman, daca sti adresa e ok, poate ne VDM sa schimbam idei si pareri , app ce situri ai poate facem un schimb de linkuri :) , nu e greu sa dai un whois la domeniile care le am, toate datele mele sunt scrise acolo ca nu am nimic de ascuns
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale