Webcam models

vreun studio???????

Anunturi locuri de munca pe video chat . Aceasta categorie este inchisa iar anunturile se posteaza doar in sectiunea aferenta de pe site

Mesajde studiocontrast » Vin Mai 08, 2009 10:04 am

Sherine scrie:Hai ca ma bag si eu ca musca-n lapte , spui ca oferi suport IT dar tu nu stii nici macar sa raspunzi cu "quote"

vai ce bine imi pare ca am citit asta de dimineata , mi-ati facut ziua frumoasa .... va multumesc ....de acum incolo ma voi rezuma strict la ce ma intereseaza ... nu mai raspund la provocari de acest gen ... va multumesc pentru atentia acordata si va doresc spor la bani !!!

:lol:
studiocontrast
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde sunflower » Vin Mai 08, 2009 1:34 pm

Ti-au luat-o razna hormonii, contracostule?
Nu stii pe ce lume traiesti. Lasa-i pe cei de la Hustler in cochilia lor. Ti-au fost de folos cand ti-a crescut primul fir de par intre picioare si, mai mult ca sigur, iti sunt si acum. Multumeste-le pentru suport.
Ce problema hardware si software, domnule drag? Pai daca tu, ca owner, nu stii sa-ti controlezi si protejezi PC-urile, ce astepti de la fete?? Ce soft-uri folosesti stimabile? Stii cu ce se mananca un SRL?? Le oferi un contract de munca fetelor?
N-am nici un motiv sa-ti demonstrez ca am habar. Nu meriti.
Ne bucuram ca ti-am facut ziua frumoasa. Tu ne-ai acrit-o cu anunturile tale. Cei ca tine trebuie pusi la zid pentru ca fraieresc necunoscatorii.
Pe forum chiar este informatie. Arunca o privire, ca mai mult nu stii, pe blog.
Iar tu, "nelisnistitule", calmeaza-te si gaseste-ti alta ocupatie.
Toti cei de teapa voastra vor fi bine primiti in comunitate atunci cand vor fi corecti si in bune relatii cu legea.
sunflower
Instructor
Instructor

Anterior

Înapoi la Locuri de munca