Webcam models

Cu un web obisnuit pot incepe?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cu un web obisnuit pot incepe?

Mesajde Jammy » Mie Aug 11, 2010 8:29 pm

Salut.am citit foarte multe pagini pe acest forum in ultimele zile din umbra.
Eu si prietena mea ne-am hotarat sa ne punem pe treaba.am un calculator acceptabil 3.6 Ghz dual core si 1gb ram.intrebarea mea este pot incepe cu un web obisnuit?? am vazut ca un web profesional ajunge undeva la 5-6 mil.al meu e in jur de 70-80 ron. interner am prin cablu 100 mb
Jammy
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Cu un web obisnuit pot incepe?

Mesajde goofy » Mie Aug 11, 2010 10:03 pm

Depinde ce rezolutie are web-ul tau.Eu am lucrat ceva vreme cu un Trust pe care am dat 150 lei si care era low de tot.Ulterior am luat de la cineva un Microsoft care merge acceptabil -zic eu(mi l-a mai reglat cineva de aici de pe forum) si am dat pe al 100 lei pe el.Imaginea conteaza cel mai mult,userul cand intra in room chat-ul vostru,inainte de a spune //hello// vrea sa te(va) vada cat mai clar,iar o imagine de calitate cateodata face mai mult decat 1000 cuvinte.Acum depinde de resursele financiare pe care le aveti si de cat sunteti dispusi sa investiti pt inceput.Nici eu nu pot spune ca am un web de calitate,dar nici prea rau nu se vede.Sau ma contrazici,Aditza?
goofy
User activ
User activ

Mesajde helenne » Joi Aug 12, 2010 6:43 pm

Recomand Logitech pro 9000.
helenne
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 12, 2010 7:20 pm

Buna @goofy :smt006 Nu te contrazic :smt016
@helenne...daca nu ai fost atenta,a specificat mai sus ca nu dispunde de bani momentan.
@Jammy...raspunsul este da...poti incepe si cu un web obisnuit iar la primii banuti sa incepi cu ceva mai bunicel cum ar fii un logitech pro 9000 sau daca ai gasi un philips SPC900 NC ar fi formidabil :yawinkle:
Daca mai ai nevoie de ajutor suntem aici :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Humbert » Joi Aug 12, 2010 9:30 pm

Chiar-se mai gasesc philipsuri spc 900?????
Humbert
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 12, 2010 11:46 pm

Se mai gasesc la mana a doua...Cine le cunoaste stie cat de bune sunt...mai ales pentru inceput.Eu la vremea mea cand am folosit....eheheee era era.Nu am ce sa spun.As putea sa le aduc doar cuvinte de lauda :drinkers:
La categoria web-uri mi se par cele mai ok.
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Jammy » Vin Aug 13, 2010 12:12 am

multumesc foarte mult pentru ajutor. am un web carrefour bw651 nu am gasit pe net descriere la asa ceva dar cred ca ma pun pe treaba cu ea si din primii bani imi cumpar un web bun.de saptamana viitoare o sa incerc sa intru si sa imi fac si cont pe livejasmin si cred ca o sa revin cu multe intrebari pt ca nu cunosc nici un prieten din viata de zi cu zi care sa imi poata oferi informatii despre asa ceva.Bine ca existati voi si acest forum :)
Jammy
Incepator
Incepator

Mesajde theselby » Vin Aug 13, 2010 2:20 am

Carrefour (TM, R, (C) ) produce si webcams mai noi? Abia astept sa-mi iau touring de la ei :))
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale