Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de miriam » Vin Noi 12, 2010 4:55 am
E imposibil asa ceva,stau de 2 ore si incerc sa deschid sesiunea pe webcams.com si nu merge in conditiile in care pana aseara a mers,stie cineva daca au probleme??Nu exista un numar de telefon pt modele,pt probleme tehnice,NU EXISTA NIMIC!!
-
miriam
- AWStudent

-
-

Publicitate AWStars
-
de mihai_webcams » Vin Noi 12, 2010 1:29 pm
Draga miriam,
Poti sa ma contactezi pe Y mess: mihai_webcams pt orice probleme ai legat de webcams.com
Mihai
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
de mihai_webcams » Vin Noi 12, 2010 1:30 pm
sau: tot pe Y mess studios.webcams
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
de miriam » Mie Noi 17, 2010 8:23 am
Draga Mihai, Eu zic sa faceti ceva cu site-ul pt ca nu mai are trafic deloc,imagineaza-ti ca sunt in top 5 pe site si de la ora 3 pana acum am facut exact 0 $,ah si nu e prima oara cand mi se intampla,asa s-a intamplat si sapt trecuta si in weekend,nu-mi veni cu texte ca depinde de seara,zi,dupa-amiaza sau de membri,de camera,lumina,haine,blah blah ca te obosesti degeaba,sunt "unsa"cu toate uleiurile( si alifiile) :) si departe de a fi incepatoare,ca sa-ti dau un exemplu de obicei nici nu ma agitam prea tare si faceam lejer in maxim 4 h,am zis maxim 4h,150$/pe zi!!!In acest moment imi fac cont pe alt site si sper sa gasiti o solutie ca sa nu renunt(eu si altele pt ca deja am vb cu mai multe modele)la webcams!spune-i dl.Tobin ca in loc sa se plimbe cu yahtul(daca iti permiti,ca eu mi-am permis sa-i spun) si sa agate pipite prin bamboo sa pregateasca o strategie de marketing ca sa-si revina site-ul! Eu nu m-as obosi sa raspund in locul tau,esti prea mic si n-ai replica,ci ia-o ca pe un sfat,avertizare si recomandare!!Asta daca mai vrei si tu sa-ti iei salariul de sarbatori de la webcams,gen de pe urma modelelor,ca daca nu facem noi bani o sa faceti voluntariat:)!Have a great day, dear Mihai!
-
miriam
- AWStudent

-
de mihai_webcams » Mie Noi 17, 2010 1:58 pm
Draga Miriam,
Daca stai de atata timp pe o pozitie asa de buna si nu ai facut nimic....spune multe despre cat de priceputa si experimentata esti. Daca iti mergea asa de bine fara sa te agiti poti incearca sa te agiti putin pe site = interactioneaza cu membrii, nu pe forum unde iti exprimi frustarile. Nu vreau sa ma contrazic cu tine insa alte fete de pe prima pagina fac bani frumosi si mai multi decat spui tu ca faceai. Succes pe "alt site"!
Poti sa raspunzi la acest mesaj. Parerea ta conteaza!!!
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Mie Noi 17, 2010 4:41 pm
Mihai , nu te invat eu cum sa-ti faci meseria de suport , dar nu cred ca asta e atitudinea constructiva de care modelele au nevoie .
Nu vreau sa ma lansez in altfel de vorbe , dar vezi si tu cautand prin forumuri ca parerea personala a modelelor si studiourilor despre echipele de suport de la 99% dintre site-uri este proasta si foarte proasta . Acest departament de suport modele este tratat foarte slab de catre managementul oricarui site pentru ca , inteleg perfect ca toate se concentreaza pe trafic si alte lucruri care aduc profit , dar e gresit , pentru ca dupa parerea mea un instructaj mai bun si un suport excelent pentru modele ar putea aduce de asemeni mai multi bani , o mai buna conversie a guestilor , etc.
Cu alte cuvinte , daca posta orice Ghita raspunsul pe care l-ai dat tu mai sus era OK ... dar un astfel de raspuns care vine practic oficial de la un reprezentant Webcams este incalificabil .
Nu te judec pentru ca eu nu am treaba cu webcams.com ... dar cu raspunsurile pe care astfel le formulezi te vor judeca altii care au sau pot avea ideea ca isi doresc sa aibe treaba cu webcams.com
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de mihai_webcams » Mie Noi 17, 2010 5:08 pm
Alexiss:
Iti multumesc pentru sugestii.
Conteaza foarte mult parerea modelelor pentru noi(vorbesc foarte serios). Am facut numeroase schimbari pe site la sugestia modelelor. Vrem feedback, suntem deschisi la comunicare.
Raspunsul de mai sus insa l-am dat pe masura/la nivelul celor scrise de miriam.
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
de Andyit » Mie Noi 17, 2010 5:35 pm
O sugestie! nu se poate renunta la formularul de inscriere care trebuie downloandat,complectat,semnat si apoi uploadat inapoi pe site? ceva in genul "jasmin" ar fi mult mai usor pt. modele sa se inscrie pe site,am 2 prietene si 3 cupluri care tocmai din acest motiv au renuntat sa se mai inscrie,lipsa unei multifunctionale si faptul ca locuiesc intrun satuc uitat de lume doar cu 2 puncte de vanzare alimente dar cu conexiune excelenta la internet-RCS! cel mai apropiat orasel este la 85 km,si sa mearga pana acolo doar pentru un scan....
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de mihai_webcams » Mie Noi 17, 2010 5:44 pm
Andyit:
Nu trebuie sa fie musai scanat cu un scaner. Este suficient sa fie printat si fotografiat (chiar si cu camera web daca asigura o calitate decenta).
Atata timp cat este lizibil nu cred ca vor fi probleme in acceptarea sa. Mi-am notat oricum si sugestia cu release form in varianta electronica. :)
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
de miriam » Mie Noi 17, 2010 6:50 pm
:)) Esti varza Mihai,a intra pe un forum si a-mi exprima o parerea nu inseamna ca am frustrari,eu am 2 joburi(cu cel de videochat)tu traiesti de pe urma mea si a altor modele,cand eu am intrat in aceasta bransa, habar n-aveai cu ce se mananca si te jucai cu lopetica in nisip,dar e loc pt toti pe piata,toti cei care muncesc!daca esti incapabil sa intelegi ca nu e trafic,nu sunt clienti,trebuie adoptata o noua metoda,si te ataci personal :)) e ok! Si daca as avea vreo problema cu site-ul,am tot dreptul,nu-mi permit sa pierd timpul de somn stand degeaba pe un site,in conditiile in care mai am un job ziua(mult mai respectabil decat al tau),e clar ca n-am cu cine discuta,zii merci ca nu trimit un mail cu reply-ul tau:)) !AH,apropos,nu mai subestima modelele,sa nu crezi ca daca facem videochat,avem ciunga in par si gumari in picioare,exploatarea corpului si atuu-rilor fizice,intelectuale, se face cu acordul nostru,avem facultati,mastere,si nu traim numai din videochat,asa ca las-o mai moale cu superioritatea adoptata,aroganta asta de pusti emancipat,ti-as da lectii de conduita si buna purtare dar te ataci din nou si mi-e ca n-ai pastilele de tensiune la tine!Am vorbit la plural, pt ca nu sunt singura ce are probleme cu traficul , deja unele mai vechi ne cunoastem intre noi...dar ce sa stii tu,credeam ca daca fac publice problemele persistente pe webcams poate macar va puneti un semn de intrebare,dar in schimb am primit un raspuns de baietel oparit lovit in orgoliu!!Asa ca,prinde ce poti din mesajul asta,baga la cap si invata ca orice meserie ai avea,in orice domeniu,daca n-o faci cu placere si motivatie,mai bine te lasi:)!Nu-mi doresc polemici cu tine,asa ca ma voi opri de tot,"time is money",am vointa,mai insist pe webcams, pana mi se aproba viitoarele conturi, trebuie sa-ti asigur si tie salariul pe luna:))!Sanatate si virtute 
-
miriam
- AWStudent

-
de mihai_webcams » Mie Noi 17, 2010 7:05 pm
Miriam,
Vad ca insisti sa arunci cu noroi si iti place sa o faci in public. Daca doresti sa discutam civilizat poti sa ma contactezi.
Nu o sa ma mai continui discutia pe acest topic.
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Mie Noi 17, 2010 8:24 pm
Miriam sa stii ca nu ai dreptate . Am si spus mai sus ca observatia facuta lui Mihai era ca nu a abordat o metoda mai clasica de a spune lucrurilor pe nume . Am mentionat acolo clar ca daca era orice Gogu care sa posteze acele lucruri era OK (ceea ce inseamna ca in principiu sunt de acord cu ceea ce-ti spune Mihai , dar nu sunt de acord cu modul in care o spune , fiind un reprezentant al unui site) .
Restul sunt povesti , ca-l platesti tu prin activitatea pe care o faci si alte bla bla-uri ...
Hai sa punem pe masa niste argumente, niste exemple concrete de paymenturi , vezi ce faceai atunci si ce nu faci acum . Poate aveai 2-3 regulari care iti aduceau incasari si pe care acum nu ii mai ai (s-or fi imbolnavit , or fi ramas fara bani sau poate pur si simplu s-au plictisit, etc.) .
Doar sa aruncam cu vorbe nu e OK nici de o parte nici de alta . Hai sa argumentam un pic discutia si sa gasim problema adevarata , sa vedem unde este si sa incercam impreuna sa gasim o solutie sau macar un sfat . Altfel nu vom face altceva decat sa ne enervam aiurea despre ce reply da unul sau altul si mai ales nu vei avea problema rezolvata .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Andyit » Mie Noi 17, 2010 8:29 pm
Multumesc frumos @Mihai pt. raspuns!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale