Webcam models

Webcams - 3 noi imbunatatiri/optiuni pentru modele

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Webcams - 3 noi imbunatatiri/optiuni pentru modele

Mesajde mihai_webcams » Joi Sep 23, 2010 10:27 pm

Salut,

Au fost de curand lansate 3 noi "optiuni" in aplicatia de chat, care speram ca vor face treaba modelelor mai usoara:

1. Buton "PRIVATE MODE" si "PUBLIC MODE"(dreapta sus) - daca doriti sa lucrati numai private, apasati butonul corespunzator. Daca erau membrii in free, acestia vor fi indepartati din camera si vor putea intra numai direct in privat. La ce ati putea folosi asta: daca lucrati simultan pe mai multe site-uri, nu va mai fi necesar sa inchideti webcams cand aveti privat in alta parte. In plus, poate va intra un membru in privat direct si mai castigati si de aici ceva bani.
Nu uitati sa apasati "PUBLIC MODE" daca doriti sa permiteti accesul membrilor in free chat.
Schimbarea se face in timp real!

2. Pauza de 20 de secunde dupa un privat.
Dupa ce ultimul membru a parasit chatul privat(am spus ultimul ca sa fie acoperit si cazul in care au fost mai multi), nu veti intra direct in free chat, ci veti avea o pauza de 20 de secunde (sau pana apasati voi butonul End Premium Now daca nu doriti sa asteptati scurgerea timpului). In aceste 20 de secunde, nici un membru free nu va putea intra in camera.
Speram ca aceasta optiune sa elimine necesitatea inchiderii site-ului dupa fiecare privat cum fac unele modele. Butonul precum si cronometrul cu cele 20 de secunde se afla in dreapta sus in aplicatia de chat

3. Scrie numai pentru un anumit membru.
Cand aveti mai multi membrii in camera si incercati sa vorbiti cu fiecare in free, este destul de dificil ca fiecare sa inteleaga daca raspunsul pe care tocmai l-ati dat este la intrebarea lui sau a altui membru.
Noutatea consta in selectarea membrului caruia vreti sa ii scrieti prin simpla selectare a acestuia din lista (click pe numele membrului). Cand doriti sa trimiteti un mesaj catre toate persoanele din camera, apasati butonul "Talk To All"(deasupra listei cu membrii)

Sper ca aceste imbunatatiri va vor fi de folos.
Daca aveti sugestii/reclamatii, ma gasiti pe Y mess: mihai_webcams
mihai_webcams
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Webcams - 3 noi imbunatatiri/optiuni pentru modele

Mesajde miriam » Mie Sep 29, 2010 4:49 am

Poti sa imi dai mai multe detalii despre aceasta noua metoda de plata prin i-payout?gen eugen,cat e minimul pt efectuarea platii,daca pot sa-mi atasez si un cont personal si sa-mi transfere banii direct in cont fara a mai comanda card de la ei?Nu ca n-as avea incredere in noul sistem de plata,fereasca Sfantul de ganduri negre pt o noua teapa gen epassporte:),dar mi se pare mai simplu sa ma trezesc cu banutii in contul meu personal din Ro!
miriam
AWStudent
AWStudent

Mesajde miriam » Mie Sep 29, 2010 4:59 am

Ah,apropos Mihai,nu s-ar supara niciun model daca s-ar vedea si din partea voastra toleranta si bunavointa pentru scaderea acelui minim wire transfer de 1050$:),e usor sa ne facilitati noi metode pentru privat,dar mai dragut ar fi sa ne usurati si metoda de plata cu transferul bancar:)!Primeste te rog acest sfat de la o modelina care e in top 10 pe site in genere si nu a reusit sa faca 1000$ pe saptamana:)!
miriam
AWStudent
AWStudent

Mesajde cupidon1984 » Mie Sep 29, 2010 11:19 am

Cand se face plata pe Webcams in ce perioade si care sunt optiunilr ? PayPal au sau Payoneer ?
cupidon1984
Incepator
Incepator

Mesajde mihai_webcams » Mie Sep 29, 2010 3:17 pm

miriam scrie:Poti sa imi dai mai multe detalii despre aceasta noua metoda de plata prin i-payout?gen eugen,cat e minimul pt efectuarea platii,daca pot sa-mi atasez si un cont personal si sa-mi transfere banii direct in cont fara a mai comanda card de la ei?Nu ca n-as avea incredere in noul sistem de plata,fereasca Sfantul de ganduri negre pt o noua teapa gen epassporte:),dar mi se pare mai simplu sa ma trezesc cu banutii in contul meu personal din Ro!

Salut miriam,

minimul este $50
poti sa atasezi un cont personal sau un card, nu trebuie sa comanzi nimic de la ei
poti sa iti trimiti si banii prin Wire de aici
mihai_webcams
AWStudent
AWStudent

Mesajde mihai_webcams » Mie Sep 29, 2010 3:25 pm

miriam scrie:Ah,apropos Mihai,nu s-ar supara niciun model daca s-ar vedea si din partea voastra toleranta si bunavointa pentru scaderea acelui minim wire transfer de 1050$:),e usor sa ne facilitati noi metode pentru privat,dar mai dragut ar fi sa ne usurati si metoda de plata cu transferul bancar:)!Primeste te rog acest sfat de la o modelina care e in top 10 pe site in genere si nu a reusit sa faca 1000$ pe saptamana:)!

miriam,

stiu ca $1000 / saptamana este o suma mare insa stabilirea minimului la acest nivel este impusa de costul ridicat al comisiomului de transfer.
Sincer ti-ar conveni sa platesti $50 pt un transfer de $500? adica sa pierzi 10%....inca putin si ajungi la 16% :)

i-payout ar trebui sa rezolve aceasta problema: un prag minim mult mai jos si un cost de transfer mai mic.
mihai_webcams
AWStudent
AWStudent

Mesajde mihai_webcams » Mie Sep 29, 2010 3:26 pm

cupidon1984 scrie:Cand se face plata pe Webcams in ce perioade si care sunt optiunilr ? PayPal au sau Payoneer ?

Plata se face in fiecare saptamana, Vinerea.
Optiuni de plata: Wire, Check, i-payout (deocamdata)
mihai_webcams
AWStudent
AWStudent

Mesajde cupidon1984 » Joi Oct 21, 2010 12:44 pm

Fara sa par nesimtit ... nici nu mai lucrez pe site-ul vostru pana nu bagati PayPal sau Payoneer.

Astept dupa i-payout de 3 saptamani cel putin sa-mi primesc banii.

Deci ce se intampla cu i-payout : mi-am primit banii in contul de i-payout ( adica virtual ... vad niste cifre ) ... si cand am incercat sa-i transfer ... cele 3 - 5 zile lucratoare au ajuns deja la o saptamana ...

Webcams zice asa : se face plata dupa 7 zile ... vineri. Eu lucrez 1 - 7 si banii ar trebui sa-i primesc pe 14. Ok imi intra niste "cifre, banii vezi Doamne" ... dupa care cand incerc sa-i scot din i-payout dureaza alte 3 - 5 zile in mod normal. Din pacate acele 3 - 5 zile tocmai am fost anuntat ca se vor prelungi.

Intrebarea mea este urmatoarea : Daca se vrea un site serios, de ce nu colaboreaza cu Payoneer sau PayPal ?

Multumesc.
cupidon1984
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale