Webcam models

WebcamzShow.Com

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Re: WebcamzShow.Com

Mesajde winxpfather » Dum Sep 12, 2010 12:45 am

Tehnica de a cita de 3 ori la rand e interesanta :).

1 Poluezi cat se poate de mult special in speranta de a fi inchis.
2 Mai greu de urmarit pentru ceilalti useri desfasurarea discutiilor.
3 Citezi franturi, sa rupi din context poate poate abati atentia.

Singurul lucru care nu l-ai citat a fost topicul asta:

Aici ai tu sansa de a da un raspuns, ca aici pe acest forum ai afirmat, nu tu imi dai mie sanse pe coclauri.

probleme-mari-epassporte-t5186-165.html

E ultima gafa ce ai facut, de asta insist cu ea, cum o rezolvam, le luam pe celelalte. E una de la inceput care nu e frumoasa deloc, aia afecteaza cel mai mult.. dar cum am zis pe rand...

Nu am ce discuta privat pentru ca nu am nimic de lamurit pentru mine, chiar e ff clar. Daca Alex vrea privaturi cu tine asta e treaba voastra ce faceti acolo, de asta se cheama privat ca sa nu stim noi si nici nu ne intereseaza. Aici e un forum public, pe asta te aberezi tu, aici te vom analiza, nu pe site-uri private.

Aberatii tu scrii, ca de exemplu ca ai transferat vineri din visa virtual in visa virtual pe epassporte bani. 100% stiu toti ca minti ordinar, cum o faci in multe momente, e proaspata si de la ea trebuie plecat. Nu am vrut sa trec la altele tocmai pentru a nu face haloimis.

PS: Idiot era adresat initiatorului topicului, dar se stie asta, crezi tu ca citand rupand din context se va intelege altceva. Initiatorul acestui topic e un idiot si atat mai mult nu se poate replica cu el.

PS2: Tu nu vei reusi sub nici o forma sa ma enervezi, orice chestii vei incerca, tocmai ca stiu nesimtirea ce zace in tine.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde spaniolul » Dum Sep 12, 2010 1:27 am

Tu nu sti ce inseamna ingnore?
De curiozitate te-am citi un pic:

Total mesaje:15 |

primul tau post dupa 1 an si..3 LUNI''''?????----Mie Noi 26, 2008 11:58 pm

totalul posturilor tale------discutii si provocari scandal
winxpfather-u567-posts.html

In schimb......si aici urmeaza faza tare!!!! Inregistrat pe AVC din....Joined: 21 May 2005

unde ai...Total posts: 1453 adica un post pe zi!!!!!!!!!

CONCLUZIA? esti aici doar pentru scandal,cauti sau provoci intentionat scandal,toate cele 15 postari ale tale in decursul a........3 ani si ceva,(sa recunoastem este o performanta greu de egalat de catre oricine altcineva nu?) sunt sau se refera doar la scandal!!!

Deci...sper ca esti lamurit!!! scrie pana maine esti pus pe ignore!!

Imagine
UHHHHHHHHHHHHHHHHH!! urat esti si cu chelie, nu inghit astfel de personaje :lol:
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Dum Sep 12, 2010 1:32 am

Mai bine un post pe zi pe AVC din 2005 si 15 posturi pe AWC din 2008, decat duzina de posturi proaste, nu crezi?
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde spaniolul » Dum Sep 12, 2010 1:34 am

Aaaaaaa,si..sa nu uit un amanunt important!!!!

pe OKAZII.RO ai CONTUL SUSPENDAT!!!!!! desi erai membru din 2005,deh...tepari nu au loc in lumea virtuala dar..tu nu aveai de unde sti asta!!!!
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Dum Sep 12, 2010 1:37 am

spaniolul scrie:Aaaaaaa,si..sa nu uit un amanunt important!!!!

pe OKAZII.RO ai CONTUL SUSPENDAT!!!!!! desi erai membru din 2005,deh...tepari nu au loc in lumea virtuala dar..tu nu aveai de unde sti asta!!!!

Rectific.

Cont SUSPENDAT

winXPfather
Localitatea: Sector 2, BUCURESTI
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Dum Sep 12, 2010 1:43 am

sunflower scrie:Mai bine un post pe zi pe AVC din 2005 si 15 posturi pe AWC din 2008, decat duzina de posturi proaste, nu crezi?

e normal din moment ce si tu ai state vechi acolo sa iei apararea

Total posts: 45

cu toate ca nu inteleg...aici ai cele mai multe postari......Total mesaje:531

si esti membru din...Mar Dec 02, 2008 2:51 pm

in fine gata cu offtopicul imi ajunge,eu una inchei aici. :snakeman:
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Dum Sep 12, 2010 2:13 am

In primul rand,tin sa anunt ca nu doresc sa fac observatii nimanui....doresc doar sa-mi exprim parerea,si sa contribui cu o informatie daca ai pot spune asa...

Pe ocazii.ro nu iti suspenda contul,decat in cazul in care nu-l alimentezi,asta de cand au implementat acel sistem de plata a introducerii unor poze suplimentare intr-o licitatie,ori in urma nefolosirii acestuia o perioada indelungata.De dat,poti da cate tepe doresti ca acelea iti apar la calificative.Aceste lucruri le stiu de la un amic care lucreaza in staf-ul site-ului,insa nu prea ma interesat sa ma informez deoarece nu fac tranzactii pe acolo.

Despre AVC SI AWS
Eu personal,procedez la fel ca si @winxpfather ori @sunflower.De postat postez doar pe aws si avc-ul doar il citesc.Ca owner de studio,ori webmaster sau orice are legatura cu aceasta activitate,mi se pare destul de dificil sa postezi pe doua forum-uri in aceeasi masura.Este normal ca sa existe o diferenta de activitate intre ele.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde winxpfather » Dum Sep 12, 2010 2:14 am

Tu chiar nu intelegi ca nu ma poti enerva? Orice ai face? Chiar stiu orice truc, iar daca nu, invat repede...

Continui cu acelasi stil, multe posturi fara rost, incerci destul de stangaci o diversiune :). Cumva incerci sa atragi atentia lui Alex de ceva anume? :)) Roaga-l pe pm sau pe privatul pe care-l vei invita sa ma baneze, pt viitoarele inchipuite scandaluri. Daca tot ai citit posturi de ale mele poate ai dat de unul vechi in care remarc cel puti o calitate a lui Alex, una ce apreciez personal mult la oameni. Calitate care il va ajuta sa "faca fata privatului cu tine". Nu e nici un scandal doar cer un raspuns, aberezi oriunde numai aici nu poti da un raspuns: nu de alta dar sa trecem mai departe...

probleme-mari-epassporte-t5186-165.html

Nu ar fi fost nici posturile astea 15, daca nu erai tu si inca unul ce a disparut, probabil ai incercat si prin alte parti cu mintitul dar ai fost insfacat mai repede. Prea mult aberat ca sa nu te mai linistesti putin. ;)

Mai toti au cautat ce ai cautat si tu, curiozitate sau diferite motive, nimic interesant, poza eu am pus-o, cei ce au dorit au stiut si nume real, chiar si cunoscut face to face. Gusturile nu pot fi comentate, ar fi ff nasol sa te placa toti, nu prea ma plac eu, ce sa mai cer la altii...
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde sunflower » Dum Sep 12, 2010 2:22 am

Observ observ... ai un comportament de toata jena... pai uite asa iti creste tie nr de posturi draga... aberand la greu.
Pe AVC nu am mai postat datorita faptului ca e plin de useri ca tine care nu stiu sa faca altceva decat sa caute nod in papura... si ca ajung userii care au dat sfaturi si au petrecut destul timp pe forum sa fie luati peste picior de te miri cine.
La fel incepe sa se intample si aici. Deci? Pt ce sa postezi? Sa raspunzi a suta ora la o intrebare? Sau pt ce sa mai intri pe forum? Nervi? Ti-i faci oricum pe siteuri, asa ca nu vad de ce as mai avea nevoie de o doza in plus.
AVC-ul l-am descoperit cand inca eram model si am invatat f mult de acolo. Ma crezi sau nu, am citit fiecare post, iar userii care au fost de mare ajutor ii numar pe degete. Pacat ca nu au toti cont si aici. Daca citeai forumul ala nu mai postai aberatiile de mai sus acum.
Mi-am facut cont aici si am postat pt ca era alta atmosfera... certuri zero... mai putini useri... insa s-a schimbat treaba si aici.
In loc sa aberezi pe forum, mai bine ti-ai imbunatati atitudinea pe siteuri... ca sa nu te mai agiti daca pica si Payoneer.. nu se stie daca va mai fi Aditza pe aici sa te ajute (si cu el te-ai certat si pana la urma tot de la el ai ajuns sa inveti).

Mi-ai confirmat din nou ca ai spirit de mahala si lupti josnic.

Te agiti fix ca musca in borcan... cand stie ca mai are putin si e strivita... Iti recomand cu incredere un Calmogen si o partida hot cu dragul tau sot... poate te mai relaxezi.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde winxpfather » Dum Sep 12, 2010 2:31 am

Tare cu ocazii :)

Pai vad ca userul winxpfather de pe ocazii e membru chiar din 2003 si acolo cica ar avea 96% calificative pozitive, ai dreptate e tzepar 4% .

Asta e cheliosul urat nu ? :)))

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... ather.html

Patetic :)) dar stii ce e interesant, pana acum la cautari dupa winxpfather apareau si niste posturi a unor anonimi din can can, care afirmau ca eu sunt chiar mafia vch. Vad ca acum nu mai apar, pacat, ce subiect ai fi avut de comentat. Asa ai gasit ocazii :))))) chiar esti fara de replica.

Dar ca sa fie mai simplu...sunt tot ce zici tu, tzepar, caut scandal, TOT CE VREI TU, tot ce vei spune de acum despre mine e adevarat, dar raspunde la topicul ala, ca sa putem continua mai departe dialogul constructiv.
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Dum Sep 12, 2010 2:46 am

Pe ocazii,un singur calificativ negativ,si nici ala nu este rezultatul unei tepe,ci rezultatul unei neintelegeri de contact,sau mai degraba rezultatul unui nebun...in rest numai recomandari si vb de bine de la toata lumea.

Felicitari @win!Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Alexiss » Dum Sep 12, 2010 3:35 am

Marius , unde ma trimiti frate la privaturi cu Spaniolul ? Pai ma stii ca sunt sarac , ce eu am banii tai sa stau pe chat cu fetili ? Stiu ca tu in general ai o problema cu penisul , cu erectia , iti e dificil sa ajungi acolo , dar eu inca mai pot , sunt un pic mai tanar decat tine, vreau pe real nu pe virtual , acum cat se mai poate , cat mai e loc .

@Spaniolul . Te rog frumos , cand pronunti cuvantul chelios sa i te adresezi direct persoanei respective . In cazul de fata ceva gen "Cheliosul de xpfather" ca sa nu se inteleaga altceva , sa nu se simta altcineva ... ca de exemplu eu :shock: .
De asemeni nu incerca sa-l ispitesti . Pur si simplu nu vei reusi ! Inima lui bate doar pentru wulpita :heart:

Acum devenind un pic mai seriosi .

@Spanioul dar si celorlalti .
De xpFather ma leaga o amicitie simpla . Nu ne-am vazut niciodata in viata , abia daca am vorbit de 1-2 ori la telefon si de cateva ori pe mess ... ultima data cred ca inaintea erei noastre . Ma leaga de el o singura caracteristica : simtul fin al profesionalismului . Pur si simplu imi dau seama cine poate / stie si cine nu . Si atunci si in sens invers imi pot si isi poate da seama cine freaca vrejul de fasole in speranta ca vine Jack si o / il ia in privat pe 10 tokensi .

Si doar pentru aceste considerente , ca este un senior si poate pentru Romania un pionier al industriei , va avea tot timpul respectul meu .

Am specificat intotdeauna ca vreau sa tin acest forum curat . Stiu ce inseamna scandalurile pe avc.ro ... sau ma rog fostele ca acum de cand cu filtrarea nu prea mai sunt . Si stiu asta din interior pentru ca in unele dintre ele eram implicat pana peste cap .
Asta e motivul principal pentru care aici nu vreau decat floricele , fluturasi si iarba verde , fara spurcaciuni si muschi incordati la maxim !

Iti sugerez pentru ultima data sa te calmezi . Fie cu un alt username , fie cu acelasi username , mie imi este egal , dar calmeaza-te .

xpFather are dreptate . Ai dezinformat comunitatea cu faptul ca ai reusit sa faci transfer desi in realtiate stim cu totii ca acest lucru nu a putut fi realizat , nici macar exclusiv sau accidental . Dar daca ai dovada care sa ne contrazica te rugam respectuos sa o postezi aici , asta ti-a si fost cerut din start !
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde winxpfather » Dum Sep 12, 2010 4:05 am

Multumesc Alex pentru aprecieri, si tie Aditza, chiar daca par arogant de fapt sunt modest, nu am cerut si nu voi cere niciodata vreun tratament preferential, sunt un simplu user si trebuie sa fiu tratat ca oricare altul. Decredibilizarea userului spaniolul (credibilizarea si-a pierdut-o singur) am vrut sa o fac pentru afirmatii iresponsabile ca asta:

spaniolul scrie:X-lovbe a platit nu mai putin de 100 000$ unui user pentru ca folosit foto/imaginile in alt scop decat publicitatea/promovarea site-ului!!

sursa: intrebare-t4953.html#p9282

Multe ineptii a zis dar asta e mai mult de atat. Nici un site de vch, in speta xlove nu ar face asa ceva ca nu are sens. Nici nu merita intrat in detalii, dar incepatori care nu stiu exact ce se intampla concret pot lua de bun sau pot avea suspiciuni acolo unde chiar nu exista. Inteleg ca a zis din teribilism ca si argument in sustinerea unui post. Sa para informat pentru a atrage atentia si... Probabil va continua sa o sustina, va zice ca o stie personal pe tipa ca nu s-a facut tam tam ca s-au inteles pana la urma amiabil, in stilul caracteristic cum o face si cu epass. E greu sa combati o asa incapatanare chiar daca nu e sustinuta de logica, de asta vroiam sa-i mai "intind" cateva afirmatii, dar chiar nu mai are rost, e pierdere de timp. Poate din cand in cand i se va reaminti cate o "coincidenta".

Numai bine tuturor!
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde wxdj » Lun Sep 13, 2010 5:45 pm

cheliosule, lasa lumea in pace ca te sparg :))) , hahahhaa,
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Alexiss » Lun Sep 13, 2010 5:56 pm

wxdj scrie:cheliosule(...)

care ? :P
am cerut clar sa specificati carui chelios va adresati !
CLAR ?
Alexiss
Administrator
Administrator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Site-uri video chat