Webcam models

@winxpfather

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

@winxpfather

Mesajde spaniolul » Dum Oct 17, 2010 10:32 pm

Mai nesimtitule! mai esti si Super Moderator in partea cealalta,cum iti permiti sa ataci o persoana fara a da dreptul la replica? eu una nu pot scrie acolo nimic deoarece nu am acces, magar chelios ce esti,nu iti e asa un pic rusine? se pare ca nu degeaba parul tau a parasit capul,denota prostia ce zace in el,e ff frumos cum incerci tu sa dezlegi enigma lui peste dar neavand cuvintele necesare nu vei reusi sa finalizezi rebusul,ai stat tu la curul meu cand am nascut de iti permiti sa vorbesti asa despre mine? iti doresc sa ai parte de exact de durerile care leam avut eu la nastere si abia atunci sa realizezi ca ai facut o mare greseala in a creea supozitii false despre mine,nu ma cunosti.nu mai vazut decat probabil in niste foto dar iti permiti sa ma cataloghezi in fel si chip,ei uite ca eu una nu iti dau satisfactia pe care o astepti,sunt o fata desteapta care stie sa vorbeasca cu inculti si idioti ca tine,asta e ultimul avertisment,chiar daca sunt la mii de km de tara stiu unde stai si cu ce te ocupi,pazesteti spatele baiete,te-ai luat de cine nu trebuia cand nu trebuia!
Obsedat sexual ce esti! ca sa nu zic idiot,doar un idiot posteaza cu acelasi nick-name in toate site-urile si isi publica si datele personale: nr,de telefon,adresa etc.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: @winxpfather

Mesajde winxpfather » Dum Oct 17, 2010 11:05 pm

Tarfelor cu penis ca tine le zic scurt sa-mi suga p**a ca atat puteti sa-mi faceti. Doar sa va umilesc cu p**a pe la bot. Adreasa mea nu e nici un secret o poate avea oricine doar intreband. Pariul l-am castigat ca aici vei fe fite :).

Despre asta vorbesti nu?

http://www.videochatworldforum.com/view ... p?f=8&t=70

spaniolul scrie:Poti inchide contul meu,ms.pt.invitatie!,prefer sa raman singura cu strainii mei,sunt altfel de caracter chiar daca sunt reci si distanti.

Aici parca tu ai cerut inchiderea contului ca erai incoltita nu? Am si zis ca acolo e liniste si te pot toca marunt. Ma provoci o voi face aici cu toate minciuinile tale. Prefer sa incepem cu epass si if.

spaniolul scrie:Recunosc greseala cu Xlove,am crezut o afirmatie a unei prietene fara a incerca sa verific la sursa,nu am chef de polemici cu nimeni,

Aici incepusesi bine, nu mai era certitudine, era greseala dar jigodia din tine nu te lasa in pace. Ok jegosule, e simplu a te ascunde in spatele unui monitor. Pe forumuri e simpla gargara fara finalitate. Adica singura finalitate sa fie ca vor sti toti ca esti o otreapa. Daca tot faci amenintari ca o tarfa de ce nu faci ceva concret, barbateste. Taci si ma cauti ca tot stii totul despre mine, iar ce nu stii iti zic eu. Ma cauti in ce conditii vrei tu, bulangii ca tine muiesc din orice pozitie. Cum poate visa un jegos ca tine ca ma poate atinge vreodata pe bune. Nu esti singurul care a facut chestii de astea cu mine. DAR NICI UNUL NU A FOST BARBAT. Sa simt ca apuc si eu niste coaie, numai chizde proaste. Nu ma lua cu distanta etc, anul asta ajung si in Londra. Habar nu ai de ce sunt in stare, nici in cele mai groaznice cosmare ale tale nu poti visa... Cauta-ma pe messenger si daca esti pe bune fixeaza ceva concret nu cufureala din gura pe forumuri. De astea sunt satul. M-am saturat sa muiesc la rece muisti.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde spaniolul » Dum Oct 17, 2010 11:18 pm

Corect! am cerut inchiderea contului dar asta nu inseamna ca tu sa ma ataci si apoi tot tu sa iti dai raspunsuri idioate ca de ce nu dau reply,esti un impertinent si prost crescut,foarte bine,vino in Londra ma gasesti aici in fiecare vineri:
The Hat Factory

65 - 67 Bute Street, Luton

Din aceasta sec. esti pus pe ignore,cheliuta ta nu detine destui neuroni pentru a vorbi cu mine,si ar trebui sa iti modelezi expresiile fata de o D-na,mizerabilule,as fi curioasa ce ar spune rudele tale despre atitudinea asta de maidan pe care o ai,noroc ca info.sunt libere,adresa o stiu,telefonul idem,sa vedem daca o sa iti placa ce va urma! :lol: :lol: :lol:
nu te chinui sa dai reply,esti pus pe ignore!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde winxpfather » Dum Oct 17, 2010 11:30 pm

Baa daaaaaaaa tocmai acum m-ai starnit. Ma cac pe inima ta de retardat si pe ignorul tau. Ignor iti da viata tie ca esti varza habar nu ai sa scrii si doar minti. Nici tu nu mai stii cine esti. Ai cerut stergerea contului dupa ce am inceput eu cu intrebarile, ca deh erai in colt si asa esti si aici. Daca vrei disputa cu mine oricand il putem deschide si am si zis ca-mi voi pune cenusa in cap daca gresesc. Daca gresesc dispar din virtual si nu imi voi face inmormantarea, nu voi mai aparea vreodata. Sa-ti iau creierii in p**a si sa ma cac pe familia care a cacat un asemenea avorton!

Nu se fac niciodata amenintari mai ales din anonimat si daca nu le duci la capat. Ce suturi ti-as da in muie petru un an de suspendare. Cretinii ca tine merita pe deplin, baga-mi-a p**a-n viata si-n ma-ta ce te-a cacat.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Dum Oct 17, 2010 11:43 pm

Userul spaniolul suspendat 30 de zile pentru amenintari la adresa unui alt membru al forumului .
La balacareala mai merge , e plin internetul de el , dar cand trecem la amenintari ieftine deja intrecem masura .

Incerc sa nu mai dau ban-uri permanente ci suspendari periodice , in acest caz 30 de zile , in speranta ca dupa aceasta perioada userul initial suspendat va reveni la sentimente mai bune fata de aceasta comunitate . Daca va demonstra in continuare un comportament inadecvat atunci voi actiona in consecinta suspendand de tot contul respectivului utilizator .

Subiect inchis .
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Aberatii