Webcam models

Wire Transfer Epassporte

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Wire Transfer Epassporte

Mesajde cretZu » Joi Sep 30, 2010 1:21 pm

Dar de ce ai preferat aceasta modalitate de plata?
In cat timp ti-a venit checkul? Ca dureaza ceva si cum Posta Romana este foarte serioasa, se poate pierde usor....
Asta in cazul in care nu ai optat sa ti-l livreze cu dhl sau ceva de genul.
cretZu
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Mesajde claudiaaa » Joi Sep 30, 2010 3:35 pm

Am ales aceasta optiune pentru ca mi s-a spus ca pot sa ma duc cu cecul la banca si imi iau banii, una dintre cele mai simple modalitati. N-am stiut ca o sa fie asa greu.. Pai la Raiffasen Bank,stii sigur ca se poate?? Eu am auzit ceva de Citibank ... acu ... nush ... Imi vine sa i spanzur pe porcii astia de la LJ
claudiaaa
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 30, 2010 3:38 pm

Daca cite-ai pe aici pe forum,nu mai alegeai ca metoda de plata CEC.S-a mai discutat pe tema asta...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde claudiaaa » Joi Sep 30, 2010 9:27 pm

Nimeni nu a foslosit metoda asta??? ma intereseaza si pe mine o Banca,unde as putea sa ma duc .... Stie cineva ... Citibank???? :((
claudiaaa
Incepator
Incepator

Mesajde winxpfather » Joi Sep 30, 2010 9:51 pm

Raiiffesiennnn am zis... citi e scumpaaaa... poate acum vezi raspunsulllll...sau doar vrei sa faci socializare?!
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde cretZu » Joi Sep 30, 2010 11:07 pm

Logic si normal ar fi sa ai cont la banca la care te duci nu?
Sau iti dau banii cash?
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde claudiaaa » Vin Oct 01, 2010 1:12 am

Imi trebuie cont la Raifassen?? Daca ma duc maine si imi da si astia cu flit... mi e ca il rup.
claudiaaa
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Vin Oct 01, 2010 3:23 am

claudiaaa scrie:Imi trebuie cont la Raifassen?? Daca ma duc maine si imi da si astia cu flit... mi e ca il rup.

Da , iti trebuie cont si trebuie sa depui un fond 20-30 Euro parca in el (pentru cazul in care CEC-ul nu ar avea acoperire si banca isi va lua comisionul pentru serviciul prestat din aceasta suma ...) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde corina893 » Vin Oct 01, 2010 8:10 am

claudiaaa scrie:Imi trebuie cont la Raifassen?? Daca ma duc maine si imi da si astia cu flit... mi e ca il rup.

Am primit si eu cateva cecuri de la VisitX, mi-am deschis cont la BRD si le-am putut incasa fara probleme dar trebuie sa ai contul in dolari sau in euro in functie de cec si sa depui bani in el pentru ca Banca sa isi ia comisionul daca nu ai bani in cont nu iti trimite cecul. Te duci cu cecul la Banca te pune sa il semnezi dupa ce l-a completat doamna de la banca :lol: apoi il banca il trimite inapoi de unde a venit :lol: si asteapta aprobarea cum ca cecul nu e fals, ca suma e corecta etc. Dureaza de la data de cand ai depus cecul la banca cam 45 de zile am auzit ca unele banci se misca mai cu talent :lol: decat BRD... Cecul e o metoda proasta de plata, dureaza mult pana incasezi cecul mai platesti si comision la banca ...Eu am incasat cecuri pentru ca nu aveam alta metoda de plata pe VisitX...
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde claudiaaa » Vin Oct 01, 2010 12:14 pm

Merci mult. Sper sa mearga.
claudiaaa
Incepator
Incepator

Mesajde FrozenHearted » Vin Oct 01, 2010 1:27 pm

Mi`am adaugat cardul personal la EPP , a fost acceptat si activat de ei. Am dat sa scot bani, si mi-a disparut suma solicitata de la e-wallet. Intrebarea mea este, in cat timp apar banii pe card? Am vazut ca mai multe dintre voi si-au adaugat cardul si au reusit sa scoata bani in felul asta. Voi cat ati asteptat? Mersi mult de raspunsuri
FrozenHearted
User activ
User activ

Anterior

Înapoi la Discutii generale