Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de FrozenHearted » Vin Sep 24, 2010 4:47 pm
Daca am gresit deschizand un nou topic, imi cer scuze. Nu am mai gasit nicaeri pe forum rasp la intrebarea mea. Am facut cerere pt wire transfer la epp. Mi-au aprobato pe 10 sempembrie. Au trecut de atunci 10 zile lucratoare, si banii tot nu au ajuns. Ei au zis ceva de gen ca sunt multe cereri, si se merge pe criteriul " primul venit primul servit". Intrebarea mea este, a mai facut una dintre voi cerere pt transfer bancar la epp? Iau venit banii, si daca da, in cat timp? Ca eu mai am putin si innebunesc de cand incerc sa scot banii de la ei.
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de mejdelicious » Vin Sep 24, 2010 4:57 pm
Intrebare intrebatoare...la tine in cont la epass mai iti arata ce suma ai?Ca la mine ca si la restul de altfel arata 0 si scriu cu rosu ceva de mentenanta!
La ewallet la tine iti mai arata banii?
-
mejdelicious
- AWStudent

-
-
de FrozenHearted » Vin Sep 24, 2010 7:56 pm
Eu am avut banii in wallet, nu pe visa. Si au zis ca mi s-a aprobat transferu, si acum mi se pare mie ca tot trag de timp. Faza cu mentenanta e la visa, atat. mie imi arara toti banii in wallet
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de Utilizator sters » Vin Sep 24, 2010 9:18 pm
ePassporte will continue to provide support with regard to the funds in your Wallet. We kindly ask for your patience as we must verify Accounts and balances manually.
Acum cat de adevarat o fi,nu stiu....
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de FrozenHearted » Vin Sep 24, 2010 11:05 pm
Sa inteleg ca nici una dintre voi nu a primit bani prin transfer bancar chiar daca banii sunt in e-wallet? Sau nu ati mers pe transfer, si vati scos banutii altfel?
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de gogalina » Sâm Sep 25, 2010 12:11 am
eu nu aveam banii in walet , mi-am luat de mult ramas bun de la ei LOl....si erau toti banii mei facuti pe luna august 
-
gogalina
- User Avansat

-
de Utilizator sters » Sâm Sep 25, 2010 12:29 am
FrozenHearted scrie:Sa inteleg ca nici una dintre voi nu a primit bani prin transfer bancar chiar daca banii sunt in e-wallet? Sau nu ati mers pe transfer, si vati scos banutii altfel?
Pune si citeste in urma....sa discutat pe tema asta de nu stiu cate ori.Chiar am deschi un topic special pe tema asta.Chiar nu puteti apasa pe un buton sa gasiti rezultatul?Chiar si pe forum in sectiunea general,il vei gasi printre primele randuri... Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de FrozenHearted » Sâm Sep 25, 2010 11:46 am
M-am uitat si in urma, si nu am vazut nimic din ceea ce ma intereseaza. Am gasit multe discutii pe tema Epassporte, da nici una cu subiectul care il caut eu. Din cate vad eu, nimeni nu si-a scos banii de la ratatii aia...hmm...treabai cam nasoala :(
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de spaniolul » Sâm Sep 25, 2010 3:17 pm
FrozenHearted scrie:M-am uitat si in urma, si nu am vazut nimic din ceea ce ma intereseaza. Am gasit multe discutii pe tema Epassporte, da nici una cu subiectul care il caut eu. Din cate vad eu, nimeni nu si-a scos banii de la ratatii aia...hmm...treabai cam nasoala :(
Citeste cu atentie aici: probleme-mari-epassporte-t5186.htmlvei gasi raspunsul la intrebarea ta! banii din Wallet sau scos de catre unii! 
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Sâm Sep 25, 2010 3:20 pm
Topic-ul asta era pe prima pagina in forum,la fel si cel pe care l-am deschis cu atasarea cardului la epass.Cred ca le-a mai vazut insa nu cred ca a avut rabdare sa le citeasca de la inceput pana la sfarsit...
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de alymar » Mie Sep 29, 2010 12:55 am
buna!am deschis sg un cont master prin intermediul caruia 3 de performeri .....am o intrebare....de cand cu problema cu epassporte eu am ales whire transfer dar un tip care are un studio mai mare cand i-am spus ce metoda de plata am ales(whire transfer )mia spus :''aoleu sa nu mai bagi bani asa in tara''...va rog din suflet daca pute-ti sa imi spuneti daca patesc ceva in cazul in care imi vor veni banii prin whire ...si daca este posibil sa se intample ceva ...ce anume?...multumesc mult anticipat 
-
alymar
- AWStudent

-
-
de winxpfather » Mie Sep 29, 2010 2:20 am
alymar scrie:buna!am deschis sg un cont master prin intermediul caruia 3 de performeri .....am o intrebare....de cand cu problema cu epassporte eu am ales whire transfer dar un tip care are un studio mai mare cand i-am spus ce metoda de plata am ales(whire transfer )mia spus :''aoleu sa nu mai bagi bani asa in tara''...va rog din suflet daca pute-ti sa imi spuneti daca patesc ceva in cazul in care imi vor veni banii prin whire ...si daca este posibil sa se intample ceva ...ce anume?...multumesc mult anticipat 
Tu nu poti pati nimic rau, din contra cred ca doar bine. Ti se va oferi timp sa mai inveti una, alta, o limba straina, una natala... Jur ca sunteti imposibili...
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
-
winxpfather
- User activ

-
de abudhabi » Mie Sep 29, 2010 3:06 pm
ce poti sa patesti? :) daca primesti sume modice in contul bancar..nu cred ca se intampla ceva..insa daca e vb de mii de dolari....e posibil sa te ia la intrebari...si sa te impoziteze....nu vezi ca umbla astia ca sacalii...nu mai stiu de unde sa ne ia bani :) sfatul meu e sa folosesti totusi alta modalitate de plata..payoneer de ex
bafta
-
abudhabi
- AWStudent

-
-
de claudiaaa » Mie Sep 29, 2010 11:35 pm
Hello, Mi-am schimbat optiunea de plata si mi-am ales CHECK-ul. Am primit cec-ul acasa si a doua zi am fost la banca. Am fost la urmatoarele banci: Transilvania,Volskbank,ING,CEC cand intram in banca imi spuneau acelasi lucru: "nu lucram cu astfel de cecuri,nu putem sa te ajutam,incearca in alta parte". Cine mai foloseste aceasta metoda de plata ??? sa imi zica si mie la ce banca as putea sa ma duc ca sa imi iau banii?? Am luat legatura si cu prostii aia de la Live Jasmin,dq sa-i ia..ca habar nu au unde sa ma trimita. Plsss help mee .. 
-
claudiaaa
- Incepator

-
-
de winxpfather » Joi Sep 30, 2010 1:16 pm
Raiifesien?! Un ex...
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
-
winxpfather
- User activ

-
Înapoi la Discutii generale