Webcam models

wire transfer

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

wire transfer

Mesajde il_magic000 » Sâm Aug 28, 2010 10:14 pm

cat dureaza pana ajunge paymentu prin metoda de plata wire transfer ...am cont de studio la cei de la cams...si cardul il am la ing ...

mai am o intrebare...am auzit k poate "sa ma ia fiscu" dak imi intra banii in contul de la ing...in schimb prin e passporte nu...care e treaba dak imi intra banii in contul meu si nu am card e passporte!!!pls neeed help
The meaning of life it's what u want it to be
il_magic000
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: wire transfer

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 10:19 pm

Banii ajung in maxim doua zile lucratoare,iar in legatura cu chestia cu fiscul poti sta linistit ca nu e nici o probleme atata timp cat nu iesi in evidenta cu sume extraordinar de mari :yawinkle: Chiar daca ai sume mari pe el incearca sa sustragi cate putin periodic si e ok.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde gogalina » Sâm Aug 28, 2010 10:29 pm

ce se intelege prin sume mari? sume care depasesc cat pe luna? :rolleyes:
Choir legat de cont bancar am o intrebare: pe xlove pot trece la cont bancar contul bancar al unei alte persoane(deci nu contul meu personal)? Sau trebuie neaparat cont pe numele meu :roll:
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 10:38 pm

gogalina scrie:ce se intelege prin sume mari? sume care depasesc cat pe luna? :rolleyes:
Choir legat de cont bancar am o intrebare: pe xlove pot trece la cont bancar contul bancar al unei alte persoane(deci nu contul meu personal)? Sau trebuie neaparat cont pe numele meu :roll:

Sume mari adica peste zece mii...
Pe xlove trebuie sa fie pe numele tau contul altfel nu-ti accepta contul de model in cazul in care deschizi o aplicatie pentru un cont nou.Daca deja ai contul de model si doresti sa schimbi contul bancar cu altul ce nu-ti apartine,nu ti-l va accepta si va ramane cel din urma :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Sâm Aug 28, 2010 10:46 pm

sorry ca treb sa te contrazic aditza conform noului Cod fiscal fiscul are dreptul sa controleze si conturile orricaror pers fizice care depasesc suma de 1000 de euro lunar

asa ca mai usurel cu wire transfer ul
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 11:53 pm

E ok @fetish...iti multumesc ca m-ai corectat :yawinkle: am ramas putin in urma cu treaba asta ca nu folosesc prea mult conturi pe persoana fizica iar daca o fac nu cu sume mari,insa am avut tranzactii mai mari de 1000 si nu am avut nici un fel de probleme...poate am fost mai norocos :smt003 Oricum nu ma fortez prea mult sa folosesc conturi pe persoana fizica,dar cred ca in cazul unui model independent e ok sa-l foloseasca subtil.In cazul in care ajunge la sume mai mari,poate trece pe epassporte,cel mai recomandat.

Succes acolo! :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Dum Aug 29, 2010 12:25 am

nici eu nu prea snt pro transfer bancar ;imi place mult epass ul ; cat despre modificari abia ce s au facut ; noul cod fiscal a fost adoptat in iulie
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Dum Aug 29, 2010 2:00 pm

fetish scrie:nici eu nu prea snt pro transfer bancar ;imi place mult epass ul ; cat despre modificari abia ce s au facut ; noul cod fiscal a fost adoptat in iulie

Epassporte-ul e sfant :yawinkle:
Mersi mult pentru informatie :drinkers:

Succes acolo! :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale