Webcam models

Wire Transfer

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Wire Transfer

Mesajde BlackSteel » Mar Sep 07, 2010 6:49 pm

Stie cineva cam cat dureaza pana ajung bani in banca de cand sunt trimisi de site?
BlackSteel
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Wire Transfer

Mesajde miriam » Mar Sep 07, 2010 7:01 pm

Depinde de site,in genere 2-5 zile maxim!
miriam
AWStudent
AWStudent

Banci cu Confidentialitate

Mesajde domn_x » Mie Sep 08, 2010 8:49 am

Buna ziua ,
Nu stiu daca ma puteti ajuta , deoarece nu stiu cati MARI administratori de studiouri vorbesc pe acest forum , dar totusi incerc (in cazul in care s-a mai vorbit aici despre acest subiect va rog sa imi atrageti atentia si imi voi cere scuze pt. faptul ca nu am fost atent la ce s-a scris):
Vreau sa stiu daca exista (daca cineva lucreaza deja ) o banca care sa ceara un comision mic de retragere numerar si de transfer bancar .Eu vorbesc doar de banci care sunt in strainatate si care ofera confidentialitate in legatura cu societatea care are cont la ei . Eu am lucrat cu Bank of Cyprus si acum vreau sa lucrez cu Rietumu Bank .
Multumesc anticipat!
domn_x
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Mie Sep 08, 2010 9:03 am

Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Mie Sep 08, 2010 9:06 am

Am uitat sa mentionez un lucru,prima e in Spania....ai nevoie de rezidenta pentru a deschide cont,a doua e in Italia si...la fel,codice fiscale si/sau rezidenta.ambele sunt ok.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Wire Transfer

Mesajde alymar » Mie Sep 08, 2010 9:18 am

buna ziua! in legatura cu acest wire transfer ...chiar ma depaseste situatia....am fost la banca romaneasca si mi-am deschis un cont in dolari pt al atasa la iban in formularul pt "wire transfer"..OK....dar in acelasi formular pe livejasmin se cere "bank account number , swift code si ABA BIC ..eu am intrebat la banca si mi-au spus ca swift cu BIC este acelasi lucru adica sa scie la amandoua BRMAROBU si la bank account number la fel BRMAROBU..ESTE CORECT?....in alta ordine de idei ...la state ,city ,zip si adress scriu datele bancii sau datele mele??? :sad: ....va rog mult ...poate ma ajutati sa completez acest formular deoarece domnul_x avea dreptate nu suntem prea multi MARI administratori de studiouri.eu ca sunt mai micuta incerc sa ma descurc macar pt mine ...si sunt foarte fericita in incantata cand primesc o manuta de ajutor :smt003
alymar
AWStudent
AWStudent

Mesajde domn_x » Mie Sep 08, 2010 10:24 am

Buna ,
Si la BIC si la SWIFT poti pune aceleasi litere (indica banca si tara) si la account number treci codul IBAN (contul), iar la adresa trebuie trecuta adresa bancii (spun asta desi nu stiu despre ce formular vorbesti presupun doar ca despre formularul de la epass ). Oricum ar trebui sa iti mentioneze clar daca este vb despre adresa bancii (daca in formular in partea superioara ti-au cerut informatiile cu privire la detinatorul contului si mai jos iti cer info despre banca atunci adresa care ti-o cer mai jos e cea de la banca )
Sper sa te ajute ceea ce ti-am scris .
domn_x
Incepator
Incepator

Mesajde domn_x » Mie Sep 08, 2010 10:25 am

Multumesc in legatura cu bancile indicate ... Voi incerca sa aflu mai multe de la aceste banci direct si sper sa imi ofere o solutie avantajoasa.
domn_x
Incepator
Incepator

Wire Transfer

Mesajde alymar » Joi Sep 09, 2010 7:42 pm

multumesc mult domn_x eu vorbe_am de folmularul dupa livejasmin unde schimbi metoda de plata ....eu am ales whire transfer si imi cere datele acestea si eu am scris..:
BANK ACCOUNT HOLDER`S NAME
numele meu
BANK NAME
numele bancii ..banca romaneasca
COUNTRY
romania
STATE/PROVINCE,REGION

CITY

ZIP/POSTAL CODE

ADRESS

BANK ACCOUNT NUMBER

SWIFT CODE
brmarobu
IBAN NUMBER
contul meu iban
ABA/BIC/OTHER BANK
brmarobu
in rest chiar nu stiu ce sa completez ....zip code, city etc nu am completat deoarece nu stiu daca sa scriu datele bancii sau datele mele ...si daca trebuie sa scriu datele mele ,trebuie neaparat sa coincida cu datele de pe buletin? :sad: ...si bank account number ce este? :smt010 deoarece a cerut si iban ....am inteles SWIFT SI BIC scriu BRMAROBU lafel
si la bank account number si la iban...scriu contul meu curent ..la fel la amandoua?....in rest alta nelamurire am inteles ca o sa vina printr-un cec banii la posta ....adevarat? ...multumesc din suflet tuturor si scuzati-ma de deranj ...dar pana aici nu am avut nevoie de ajutor ...decat problema asta cu epass m-a dat peste cap destul de mult... :sad:
alymar
AWStudent
AWStudent

Mesajde cristinaxxx » Joi Sep 09, 2010 9:44 pm

Minimum amount:
300

Bank account holder's name:
popescu ion

Bank name:
BANCA COMERCIALA ROMANA SA

Country:
Romania

State/Province, Region
ROMANIA

City:
bucuresti

Zip/Postal code:
030081

Address:
bld regina elisabeta nr5 sector 3 loc bucuresti

Bank account number: xxxxxxx

SWIFT code:
rncbrobu

IBAN number:
(European users only)
xxxxxxxx

ABA/BIC/Other bank
identification codes:
rncbrobu

Ps eu asa l-am completat si l-au acceptat..sper sa te ajute.
cristinaxxx
AWStudent
AWStudent

Mesajde ardientestd » Joi Sep 09, 2010 9:54 pm

Pentru formularul dp CC eu am pus asa:
Beneficiary Name (Name, Surname) nume firma/nume prenume
Bank Name nume banca
Bank Town oras banca
Bank Country tara banca
Account Number/IBAN contul iban
Bank Clearing Code /SWIFT/ rzbrrobu...ingbrobu sau altele..

La campurile de mai jos nu am completat nimic si am primit banii

Bank's account in correspondent bank
Correspondent bank
Correspondent bank code
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde melisa » Joi Sep 09, 2010 11:21 pm

Buna.

Am si eu o intrebare daca se poate, si o mica atentie pentru ca sunt la inceput si nu stiu cum sa fac un transfer, intrebarea ar fi urmatoarea.

Mi-am facut un cont in banka in dolari, si trebui sa completez formularul de pe streamate, dupa cum stiti si voi foarte bine, ar trebui sa completez in dreptul la Account Number, Routing Number, dar nu stiu ce as putea pune in aceste doua casute, ce semnifica acest Account Number si Routing Number, si de unde pot face rost de ele pentru a face un transfer si sa schimb modul de paymant. Multumesc frumos de ajutor si imi cer scz ca sunt grea de cap. :)
melisa
AWStudent
AWStudent

Mesajde alymar » Sâm Sep 11, 2010 12:22 pm

multumesc mult cristina ...esti o dulce..... :P
alymar
AWStudent
AWStudent

Mesajde cristinaxxx » Sâm Sep 11, 2010 2:20 pm

cu placere..by the way..cei care au avut epassporte pe jasmin si au schimbat in wire ati primit banii pe sesiune de 10..?
cristinaxxx
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Dum Sep 12, 2010 1:38 am

Nope... pending :lol: :lol:
sunflower
Instructor
Instructor

Următorul

Înapoi la Discutii generale