Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de alecsandra » Joi Sep 09, 2010 11:33 pm
buna seara...muncesc in domeniu de mai bine de un an,iar pe x am avut cont deschis de un domn de vreo 5 luni.respectivu a zis ca trimis mail sami inchida contu.am incercat de joi,le-am trimis poze,mi-au trimis contractu,care a fost completat si trimis de sambata...azi totusi e joi seara ,aproape vineri si nu am primit nici un raspuns.le-am trimis vreo 2 mailuri,insa niciun raspuns.ce pot face?multumesc frumos
-
alecsandra
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Alexiss » Joi Sep 09, 2010 11:36 pm
Banuiesc ca zici de joi pana joi (o saptamana) . Corect ?
Mai incearca un mail la ei sa te asiguri ca au primit documentele . Cam asta ar fi primul pas .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de alecsandra » Joi Sep 09, 2010 11:43 pm
da exact de joi pana joi.le-am trimis acum iar documentele,sper sa fie bine ca x-ul imi mergea binicel.dar aveti idee,daca am muncit la un studio,respectivu nu mi-a inchis euro,pot sa-l mai deschid acum?ms frumos ms frumos alexis de raspuns
-
alecsandra
- User activ

-
-
de gogalina » Vin Sep 10, 2010 12:08 am
intri pe site la xlove vezi jos unde scrie contact us intri acolo au si optiunea chat support sau ecva de genul asta apesi acolo si intri direct in discutie cu moderatorul ii spui cum te cheama si care e situatia. Rferitor la eurolive depinde de contractul pe acre il are studioul cu siteul.
-
gogalina
- User Avansat

-
de alecsandra » Vin Sep 10, 2010 12:16 am
am vb cu un advisor si mi-au zis sa astept raspunsul webmasterului...pfff...peste 2 luni cand.////oi astepta ce pot sa fac.ms frumos de raspunsuri
-
alecsandra
- User activ

-
-
de Under10 » Sâm Sep 11, 2010 12:16 am
in cazul in care acel studio nu a inchis contul va trebui sa astepti 3 luni pana la deschiderea altui cont ...
-

Under10
- Profesionist

-
de Utilizator sters » Sâm Sep 11, 2010 2:19 am
Ciudat...de obicei,cei de la xlove raspund in maxim 48 ore.Chiar daca nu ai inchideau cei din urma contul,tot primea mail.Poate la ei,abia a inceput vacanta Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de alecsandra » Sâm Sep 11, 2010 1:03 pm
doamne.astazi am primit mail de la site ca nu pot sa-mi dea drumu pentru ca contu nu mi-a fost inchis.si mie respectivu mi-a zis ca la inchis.nu-mi vine sa cred.le-am trimis mail si i-am rugat frumos sa-mi dea alt cont sa muncesc pentru ca "sefu" nu mi l-a inchis.credeti ca am vreo sansa?multumesc frumos
-
alecsandra
- User activ

-
-
de Utilizator sters » Sâm Sep 11, 2010 3:09 pm
Daca studioul respectiv nu-ti inchide contul vechi,din pacate nu poti face altceva decat sa astepti 3 luni pana ce vei putea sa-ti faci un alt cont cu datele tale.
Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Under10 » Sâm Sep 11, 2010 3:56 pm
Sa nu-ti treaca prin cap sa faci cont cu alte date ptr ca vei avea mai mari probleme ..... Bafta si in astea 3 luni poti conpensa cu alte site ..
-

Under10
- Profesionist

-
de alecsandra » Sâm Sep 11, 2010 7:25 pm
multumesc frumos de raspuns...totusi nu stiu pe ce siteuri as putea sa mai muncesc...am mfc merge binicel.euro inca nu mi-a trimis mail....si mfc nu ma ajuta sa traiesc prea mult..
-
alecsandra
- User activ

-
-
de LoveSex » Dum Dec 26, 2010 11:51 pm
pe eurolive din pacate nu mai poti lucra niciodata daca nu iti inkide contul:(
-
LoveSex
- Incepator

-
de Moscraciun » Lun Dec 27, 2010 2:56 pm
Salut.Ii rog pe cei cu experienta pe Xlovecams sa-mi zica si mie daca "webmasterul" poate sa ceara date confidentiale de log in pe mail. Hello,
Send us, along with a copy of your id card, the URL of your account, USERNAME AND PASSWORD. Send them as reply to this email.
Kind regards, Christiaan
voiam sa-mi schimb mailul inregistrat la ei ca mi l-am pierdut pe cel vechi si sa-mi schimb si contul de la banca sa bag unu in euroi si le-am trimis imbecililor astora 3-4 emailuri pana acum cu poze cu buletinul si cu extrasul de cont dar ei nu intelegeau ca nu am cum sa le trimit datele astea de pe mailul vechi.Int6r-un final dupa ce le-am explicat aceste chestii am primit un mail de la webmaster@xlovecams.com (mail care l-am verificat si la ei la "advisors" si care pare a fi autentic).Iar in mailul respectiv mi se cere ce am citat mai sus,si imi pare foarte dubios,kit ca ii stiu pe astia de la xlovecams de'adreptul retardati la relatii cu publicul(modele).Problema e ca nu-mi vine chiar usor sa dau datele oricui mai ales cand am si un ban facut pe site.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de Under10 » Lun Dec 27, 2010 7:40 pm
Moscraciun scrie:Salut.Ii rog pe cei cu experienta pe Xlovecams sa-mi zica si mie daca "webmasterul" poate sa ceara date confidentiale de log in pe mail. Hello,
Send us, along with a copy of your id card, the URL of your account, USERNAME AND PASSWORD. Send them as reply to this email.
Kind regards, Christiaan
voiam sa-mi schimb mailul inregistrat la ei ca mi l-am pierdut pe cel vechi si sa-mi schimb si contul de la banca sa bag unu in euroi si le-am trimis imbecililor astora 3-4 emailuri pana acum cu poze cu buletinul si cu extrasul de cont dar ei nu intelegeau ca nu am cum sa le trimit datele astea de pe mailul vechi.Int6r-un final dupa ce le-am explicat aceste chestii am primit un mail de la webmaster@xlovecams.com (mail care l-am verificat si la ei la "advisors" si care pare a fi autentic).Iar in mailul respectiv mi se cere ce am citat mai sus,si imi pare foarte dubios,kit ca ii stiu pe astia de la xlovecams de'adreptul retardati la relatii cu publicul(modele).Problema e ca nu-mi vine chiar usor sa dau datele oricui mai ales cand am si un ban facut pe site.
Sper sa citesti la timp ce zic eu si sa nu fi trimis datele  ... NU trimite nimic la acea adresa de email .... adresa corecta este webmaster@xlovecam.com ... cea de la tine are acel "S" .
-

Under10
- Profesionist

-
de Moscraciun » Mar Dec 28, 2010 2:24 pm
Multam pentru interventie under10,dar a fost o greseala ortografica de la mine.Adresa era cea pe care ai scris-o tu.Am trimis email si mi s-a raspuns cu modificarile aferente facute.Se pare ca asa sunt astia de la xlove,cu un sistem mai de amatori.Ca sa nu mai zic de "advisors" aia care iti raspund in sictir,nici ei nu stiu sa iti dea informatiile necesare si sa te ajute ,ba unu o data mi-a inchis chatul in nas fiindca banuiesc ca nu voia sa-mi raspunda sau nu stia.Si eu care aveam o impresie buna despre francezi...dar vad ca toate lichelele se aduna in domeniul adult.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
Înapoi la Discutii generale