Webcam models

XLovecam

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

XLovecam

Mesajde mirelutza202000 » Joi Aug 26, 2010 5:35 pm

vreau sa-mi fac un cont de studio pe xlove.dar nu-mi da voie pt ca una din fete mai are cont acolo si tre sa astept 3 luni..cand le-am trimis e-mail sa ii stearga contul mi-au rasp ca e-mailul trebuie trimis de pe acelasi e-mail de pe care s-a inregistart...dar ea s-a certat cu patronu de acolo...nu se poate face ceva?imi puteti da un sfat ceva?a mai trecut cineva prin asta?multumesc
Cine zambeste atunci cand lucrurile merg prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
mirelutza202000
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: XLovecam

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 26, 2010 5:54 pm

Din pacate nu poti face nimic...
Cauta un model sa o inlocuiesti pentru a putea crea contul de studio

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde mirelutza202000 » Joi Aug 26, 2010 5:56 pm

dar am citit aici pe forum ca cineva a reusit..i-am trimis un PM dar niciun rasp..
Cine zambeste atunci cand lucrurile merg prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
mirelutza202000
User activ
User activ

Mesajde sunflower » Joi Aug 26, 2010 6:11 pm

Nu trebuie sa dai PM. Repet ce a spus Aditza... gaseste alt model. Altceva nu poti face.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde mirelutza202000 » Vin Sep 03, 2010 9:36 am

tin sa va anunt ca am reusit..i-am inchis contul de la celalat studio si i-am deschis unul la mine...le-am spus sa imi inchida contul..le-am trimis o copie de pe buletinul ei,si o poza cu ea si cu buletinu si asta a fost tot:P deci merge pana la urma...
mirelutza202000
User activ
User activ

Cont Xlove

Mesajde Rox69 » Lun Apr 04, 2011 6:30 am

Hello!Sunt noua pe site:D,Am o mica nelamurire:Nu stiu daca sa fac cont de studio sau doar de perf pe x love si care e diferenta,am citit aici ceva de genul ca trebuie sa ai model sa-ti deschizi cont de studio,insa pe Lj poti fi chiar tu perf desi ai cont de master!Repet,sunt noua in domeniu,poate vb aiurea,sper sa vina careva cu vreun sfat!Va multumesc:)
Rox69
Incepator
Incepator

Mesajde playboy88 » Lun Apr 04, 2011 1:11 pm

Buna Rox69

Voi incerca eu sa te lamauresc cat de cat ...cu ce cunosc eu despre Xlove! Aici situatia e un pic diferita fata de LiveJasmin si anume:
-pentru a creea un cont de STUDIO pe Xlove trebuie sa inregistrezi minim 3 modele ;
-la fiecare model inregistrat trebuie sa fie acelasi cont bancar;
-le trimiti e-mail si...astepti; :drinkers:
Daca tu vrei sa lucrezi pe Xlove ca si performer atunci iti este suficient un cont de performer!
Intradevar pe LiveJasmin
Rox69 scrie:poti fi chiar tu perf desi ai cont de master!
insa politica site-urilor difera de la caz la caz!

Sper ca ti-am fost de folos! :roll:
playboy88
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale