ImLive a luat fiinta in 2001 si este administrat de compania I.M.L. SLU .
Aici lucreaza un numar de aproximativ 1050 performeri la orice ora din zi sau din noapte . Categoriile de lucru acceptate sunt urmatoarele :

ImLive ofera un comision (mediu) de 30 % din veniturile generate , iar tarifele practicate sunt in jurul a $3 / minut . Matematic asta inseamna aproximativ $0.9 pentru fiecare minut de show privat , sau cu aproximatie $54 pe ora . Platile sunt efectuate prin Payoneer, Transfer Bancar, Cec BancarImLive.com , unul dintre cele mai vechi site-uri de video chat , cu o experienta de peste 10 ani in domeniu , este la randul sau un site extrem de aprociat si premiat , in special la editiile AVN Awards si YNOT Awards.

De asemeni , programul de afiliere din spatele acestui website , PussyCash , este extrem de apreciat in randul webmasterilor adult si premiat in consecinta la randul sau. Mai nou , prin programul de White Labels pus la dispozitia webmasterilor prin webcamwiz.com , programul de afiliere al celor de la ImLive a cunoscut o si mai mare crestere , ceea ce inseamna mai multi potentiali clienti pentru modelele care lucreaza pe acest site .

ImLive exceleaza la foarte multe capitole . Punctul slab , din punctul de vedere al modelelor si studiourilor este insa comisionul acordat de acest site , si anume 30 de procente , fara flexibilitate sau bonusuri de performanta .

Exista unele premii pe care insa doar modelele de top (in general cam aceleasi de fiecare data) le castiga .

Un site extrem de bine organizat si usor de utilizat , are de asemeni atuul ca plateste foarte repede dupa inchiderea perioadei de plata si nu trebuie sa astepti 25 de zile pana sa iti primesti banii .
In aceasta retea : PhoneMates | Sexier | Shemale | WebcamKing | si altele .
Cauta aici pentru informatii despre ImLive

Parteneriate si publicitate | Contacte
© 2006 - AdultWebcamStars.com , portal informativ despre video chat
Toate drepturile rezervate . Site creat si administrat de Alexiss
Studio videochat Bucuresti | Angajari videochat Galati | VideoChat in Iasi