iFriends a luat fiinta in 1998 si este administrat de compania WebPower, Inc. .
Aici lucreaza un numar de aproximativ 330 performeri la orice ora din zi sau din noapte . Categoriile de lucru acceptate sunt urmatoarele :

iFriends ofera un comision (mediu) de 50 % din veniturile generate , iar tarifele practicate sunt in jurul a $5 / minut . Matematic asta inseamna aproximativ $2.5 pentru fiecare minut de show privat , sau cu aproximatie $150 pe ora . Platile sunt efectuate prin Payoneer, Cec Bancar

Nu vom afla probabil niciodata ce a fost mai intai : oul sau gaina ... dar in materie de video chat stim cu precizie cine au fost pionierii , deschizatorii de drum , si anume iFriends .

Lansat in 1998 , iFriends este primul site de video chat din istorie , o idee care a revolutionat industria entertaintmentului adult pe internet .

Desi ca nivel de trafic , tehnologie si asa mai departe 'elevii' si-au depasit profesorul , iFriends ramane in continuare unul din principalele site-uri de video chat existente in acest moment , avand o baza de date imresionanta de clienti fideli .

Fiind un site destul de greu de utilizat si descifrat , in general clientii iFriends au o cultura generala si o conditie financiara mult peste medie , fapt ce ii transforma pe acestia in candidati ideali pentru orice model de video chat . Din acest motiv , iFriends este recomandat in general doar modelelor cu o cultura generala cel putin medie , o imaginatie pe masura si un background bun in materie de limba engleza .
In aceasta retea : FetishZoneCams | si altele .
Cauta aici pentru informatii despre iFriends

Parteneriate si publicitate | Contacte
© 2006 - AdultWebcamStars.com , portal informativ despre video chat
Toate drepturile rezervate . Site creat si administrat de Alexiss
Studio videochat Bucuresti | Angajari videochat Galati | VideoChat in Iasi