AliceX – Fabian Grey – interviu
 • In primul rand va rugam sa va prezentati si sa ne dati cat mai multe detalii legate de pozitia dumneavoastra la AliceX!

  Numele meu este Fabian Grey si sunt CEO in cadrul AliceX. Totul a inceput acum 2 ani, cu cercetarea produsului companiei, iar in februarie 2015 am inceput dezvoltarea initiala. In anul urmator, am lansat AliceX in cadrul evenimentului XBiz din Los Angeles. In timpul lansarii am facut streaming doar la XBiZ si Internext, dupa care am continuat cu 8 ore/zi. Dupa 6 luni de succes, am facut lansarea publica pe 1 septembrie 2016.

  Stim ca aproape 2 ani ati lucrat din greu la dezvoltarea acestui produs. Care a fost in final reactia membrilor?

  Reactia a fost una minunata! Nu doar utilizatorii de realitate virtuala ci si cei care utilizeaza varianta 2D, ne spun cat de frumoase sunt modelele, dar si cat de buna este calitatea streamingului pe mai mult dispozitive.

  In afara realitatii virtuale, ce alte facilitati ofera AliceX comparativ cu competitorii sai?

  Bineinteles, realitatea virtuala este factorul definitoriu si ne concentram foarte mult pe acest aspect. Avem totodata si streaming pentru utilizatorii de 2D. Cei din urma au avantajul de a utiliza un serviciu de inalta calitate pentru versiunea de desktop si telefon mobil cu o reactie de raspuns de 100%. Viteza de reactie pe mobil reprezinta un atu, comparativ cu produsele competitorilor nostri. Un alt avantaj este si timpul de asteptare foarte scurt, de numai 400 ms, ceea ce reprezinta un avantaj pentru noi.

  In opinia dumneavoastra, cum se diferentiaza utilizatorii de realitate virtuala de membrii care nu folosesc acest serviciu si cum interactioneaza ei in general cu acest continut? Ce puteti spune despre modele, sunt pregatite sa foloseasca aceasta tehnnologie?

  Utilizatorii de realitate virtuala se diferentiaza de utilizatorii obisnuiti, in mare parte prin modul lor de a interactiona cu modelele, prin fidelitatea lor, dar si prin sumele de bani cheltuite. In timp ce utilizatorii de 2D pot scrie modelelor, utilizatorii de realitate virtuala interactioneaza si prin microfon. Lucram in continuare si investim timp si efort pentru imbunatatirea realitatii virtuale.

  Un lucru pe care l-am observant este ca utilizatorii de realitate virtuala au o rata de retentie mai mare si cheltuie si bani mai multi, ceea ce este, desigur, un lucru minunat atat pentru noi cat si pentru modele.

  Care sunt cele mai mari provocari cand vine vorba de cresterea audientei showurilor bazate pe realitate virtuala?

  Marea provocare are doua componente. Prima componenta reprezinta numarul mic al consumatorilor, dar observam o crestere considerabila a utilizatorilor de realitate virtuala. Cea de a doua componenta este reprezentata de partea financiara; dispozitivele noastre sunt scumpe, lucru care limiteaza dezvoltarea rapida a produsului. Lucram insa la simplificarea configurarilor, astfel incat sa se usureze munca modelelor care fac show-uri in realitate virtuala.

  In opinia dumneavoastra, care este urmatorul pas in technologia sexuala?

  Ca sa fiu sincer, cred ca va mai dura o perioada ca noile tehnologii sa ajunga in mainstream. E dificil sa prevad viitorul.

  La ce actualizari si facilitati ne putem astepta in viitor din partea echipei AliceX?

  Dupa cum am mentionat, lucram intens la doua lucruri :de la setari mai ieftine pentru studio, pana la o experienta mai buna in realitatea virtuala.


 • Scrie un comentariu


  Your email address will not be published.

  Nu exista comentarii momentan