Interviu cu Fondatorul SkyPrivate – Alex “Bluck” Negru
 • Va multumim ca ati acceptat sa ne raspundeti la cateva intrebari. Pentru inceput am dori sa va prezentati si sa ne vorbiti putin despre responsbilitatile dumneavoastra in cadrul companiei SkyPrivate.

  Numele meu este Alex Bluck Negru si sunt C.E.O.-ul companiei SkyPrivate. Printre atributiile mele se numara legarea de noi parteneriate cu alte companii din industria de adult carora licentiem tehnologia noastra plata pe minut pe skype si de asemenea parteneriate cu studiouri de videochat care utilizeaza platforma noastra skyprivate.com. Specializarea mea este marketing dar acum ma focusez foarte mult pe fintech si plati.

  Cum a reactionat piata romaneasca la platforma creata de dumneavoastra, avand in vedere ca este diferita fata de celelalte?

  Ca sa fiu sincer, reactia a fost mult mai buna decat ne-am asteptat, dar si diferita in acelasi timp. Lasa-ma sa iti explic. in primul rand, reactia a fost mult mai buna, pentru ca aproape 95% dintre studiourile si modelele din Romania cu care am comunicat inteleg produsul nostru si mai inteleg faptul ca acesta este un serviciu complementar, care poate fi utilizat impreuna cu site-urile pe care le folosesc in munca de zi cu zi. Acest lucru atesta ca pana in prezent aproape toate studiourile mari, dar si mijlocii din Romania lucreaza sau incep sa lucreze cu noi. Desigur, vor fi in continuare anumite studiouri mari, care nu stiu inca cum functioneaza produsul nostru sau au alt model de business si nu sunt inca partenerii nostri. Totusi, feedback-ul pietei romanesti este foarte pozitiv.

  In al doilea rand, am mentionat faptul ca piata a reactionat diferit fata de cum ne-am asteptat si prin aceasta vreau sa mentionez faptul ca am incercat sa pozitionam produsul nostru ca un “instrument de plata”, care permite oricui sa-si taxeze pe minut apelul pe skype si sa castige pana la 86%,dar am vazut ca este mai usor pentru noi sa fie prezentat ca un “site alternativ de chat, care nu utilizeaza live streaming, ci foloseste skype-ul sa taxeze pe minut pentru chat-uri video”. Urmam o directie buna, pe care piata ne-a impins. acum suntem perceputi ca site de videochat,dar unul diferit, care este axat pe skype si pe un procent ridicat de plata pentru model.

  Ne puteti spune mai multe despre programul dumneavoastra de afiliere?

  Ca toate companiile din aceasta industrie avem si noi un program de afiliere. Dar, pentru ca ne concentram, pentru moment, pe studiouri si modele independente programul nostru de afiliere nu este facut public, ceea ce inseamna ca trebuie sa aplicati si vom aproba sau respinge manual cererea dvs. Am luat aceasta decizie, pentru ca dorim sa oferim strategic o parte din aceasta oportunitate de afaceri partenerilor si afiliatilor, si nu dorim sa depunem prea mult efort privind gestionarea relatiei cu simpli afiliati.

  Momentan nu are nici un sens sa procedam diferit, deoarece afiliatii individuali,sau retelele de afiliere nu vad oportunitatea oferita de produsul nostru, de aceea se opresc in momentul incare vad oferta. Oferta noastra consta in revenue share(impartirea veniturilor), din care se poate castiga 6% daca aduc modele sau membri noi. Ca de exemplu, daca sunteti un afiliat skyprivate si ne aduceti un model nou, veti obtine 3% din banii pe care ii va castiga in urmatorii 10 ani. De asemenea, daca ne aduceti un membru nou, puteti obtine 3% din tot ce cheltuie, pe viata. In concluzie, daca ii aduceti pe amandoi veti obtine 3% + 3% din tranzactiile dintre cei 2.

  Avem parteneri care se concentreaza numai pe modele, astfel incat sa poata obtine 6% + 0%, ceea ce inseamna ca obtine 6% din veniturile tuturor modelelor si 0% din orice membru pe care il aduc (modelele oricum nu aduc membri , asa ca este o afacere mai profitabila pentru ei).

  Si varianta inversa este disponibila: 0% + 6%, ceea ce inseamna ca un afiliat primeste 6% din tot ce cheltuie membru, pe viata.
  Care sunt principalele beneficii pentru care modelele si studiourile ar trebui sa ia in considerare optiunile dumneavoastra?
  Hai sa vorbim despre principalele avantaje ale utilizarii optiunilor skyprivate, pentru ca intrebarea voastra este de fapt corecta: avem optiuni. Optiuni noi axate pe modele si studiouri sunt:

  membershyp.club – o optiune prin care modelele pot vinde abonamente saptamanale, lunare sau anuale pentru cei care doresc sa fie prietenii lor pe snapchat.
  unblurapp.com – o optiune prin care modelele pot vinde clipuri si imagini prin intermediul KiK messenger – o aplicatie foarte populara pentru modelele de videochat pe langa skype si snapchat.

  Revenind la beneficiile skyprivate, optiuni skype cu plata pe minut:

  nu exista Freeloaderi: in cazul in care nu au bani, software-ul nostru le respinge automat apelul
  modelele incep intotdeauna cu o cota minima de 75% si se poate ajunge pana la 86%
  software-ul nostru nu utilizeaza nici o sursa externa. Poate rula in fundal pe langa skype si nu are acces la streamingul video sau altceva. astfel va puteti concentra sa fiti active pe site-urile de videochat.
  folosind skype-ul, modelele si studiourile au un mod legal, securizat si anonim de a primi bani de oriunde din lume.
  cu optiunile noastre modelele pot seta un pret diferit pentru fiecare dintre apelanti, pot seta pretul de la $ 1 la 12 $ pe minut si isi pot ascunde iD-ul de skype de clientii care nu au un sold minim pe care acestea il stabilesc.
  si, desigur, se poate solicita plata oricand si ori de cate ori se doreste (chiar de mai multe ori pe zi), daca se cumuleaza un minim de 40 $.

  La implementarea noilor functii, cat de mult va bazati pe schema principala a skype-ului? De exemplu, in cel mai nou trend sunt VR-ul si teledildonicele. Aveti de gand sa adaugati aceste functii?
  Imaginati-va platforma noastra ca un PayPal ce poate urmari apelurile skype. acest lucru inseamna ca ne bazam doar pe skype pentru a ne permite sa monitorizam apelurile. Orice altceva este construit de noi ca o platforma web si acest lucru inseamna ca putem si noi sa adaugam VR-ul si teledildonicele pe platforma noastra in parteneriat cu companii care sunt specializate in aceste tehnologii. Dupa cum unii dintre voi stiti deja suntem unul dintre acele site-uri care beta testeaza si vom oferi utilizatorilor tehnologia VR furnizata de compania Terpon.

  Suntem siguri ca depuneti mult efort pentru imbunatatirea platformei, insa vrem sa stim si la ce sa ne asteptam pe viitor de la dumneavoastra?

  In 2017 vor fi multe imbunatatiri aduse platformei SkyPrivate, iar primul lucru va fi un design nou si modern al profilelor publice. Vom integra camerele VR de la Terpon si teledildonicele. Va urma apoi lansarea aplicatiei mobile ce va permite modelelor sa primeasca bani pe minut din apelurile pe skype de pe telefoanele cu android.

  Mai trebuie sa mentionez un lucru: din acest an, toate companiile adult din industrie vor putea avea un site de skype pay-per-minute in doar 5 minute. Mai multe detalii gasiti pe pro.skyprivate.com.


 • Scrie un comentariu


  Your email address will not be published.

  Nu exista comentarii momentan