Interviu cu Jamie Rodriguez – Flirt4Free
 • De aceasta data am avut placerea de a o intervieva pe Jamie Rodriguez de la Flirt4Free, referitor la prezenta si viitoarea situatie a site-ului care seteaza tendintele pe piata de mai bine de 20 de ani.

  Jamie, iti multumim ca ai acceptat acest interviu. In primul rand, ati putea spune mai multe despre pozitia si responsabilitatile tale in cadrul companiei Flirt4Free?

  Sunt angajata la Flirt4Free de 10 de ani. Lucrez indeaproape cu modelele si studiourile noastre pentru a ne asigura ca dispun de tot ceea ce au nevoie. Munca este incredibil de profitabila si satisfacatoare. Sunt, de asemenea, implicata in tot ce are legatura cu reprezentarea brandului nostru, optiunile specifice si utilizarea produsului nostru.

  Flirt4Free este unul dintre cele mai apreciate site-uri de videochat. Multe site-uri vin si pleaca sau poate raman undeva la mijloc, dar compania dumneavoastra a reusit sa ramana in top de peste 2 decenii. Care este reteta acestui succes?

  Cu siguranta o mare parte a succesului nostru se datoreaza echipei. Detinatorul companiei Flirt4Free, Gregory Clayman si Vice-Presedintele Executiv, Brad Estes au fost mereu responsabili la carma companiei si concentrati pe a face lucrurile bine si intr-o maniera foarte corecta. Au existat multe situatii, de-a lungul anilor, in care am vazut concurenta urmand cai mai usoare sau situatii in care am fi putut alege modalitati de a face bani rapid, dar in schimb am ramas fideli valorilor noastre si ne-am concentrat pe dezvoltarea durabila a afacerii noastre si de a ne asigura succesul pe termen lung. Totodata simt nevoia sa preciez ca Flirt4Free ca si companie isi bazeala ideologia si strategia pe principii de etica. Astfel toti cei 80 membri ai echipei noastre, ce este in continua crestere, se indentifica perfect cu valorile companie, fapt ce implicit sporeste productivitatea muncii dar si gradul lor de pasiune pentru aceasta.

  Multe dintre modelele care nu lucreaza inca pe site-ul dumneavostra ar putea citi acest interviu. Ce mesaj ati dori sa le transmiteti si de ce ar trebui sa se alature comunitatii Flirt4Free?

  Daca un model cauta o plaforma de videochat in care sa se simta apreciat in adevaratul sens la cuvantului, si isi doreste sa obtina venituri impresionante, atunci ii incurajez cu incredere sa acceseze Flirt4Free. Plaforma dispune de o multitudine de instrumente si optiuni ce pot fi folosite de o gama larga de modele tinandu-se cont de preferintele acestora. Este bine-cunoscut faptul modele in general sunt diferite astfel incat nu vor oferi un tip standard de show, tocmai de aceia le oferim cele mai bune conditii pentru a-si pune in valoare calitatile.
  Un alt aspect marcant al politicii noastre este reprezentat de mentinerea bunelor relatii cu modele si studiorile partenere. Intotdeauna ne-am concentrat atentia pe tehnici si strategii de loializare a partenerilor, ce in schimb au dus la un devotament ridicat a acestora fata de compania noastra. Prin urmare ne putem mandri cu studiouri si modele care sunt in reteaua noastra de peste 10 ani si pe care ii consideram membri valorosi ai familiei Flirt4Free. Atunci cand te alaturi familiei Flirt4Free vei simti cu adevarat ca apartii unei comunitati care se bazeaza pe sprijin, consiliere si respect reciproc.

  Mai mult, organizam evenimente distractive in fiecare an, cum ar fi Flirt Summit (Conventia Flirt), unde suntem acompaniati de modele si studiouri de top, pentru care alegem mereu locatii incredibile cu scopul de a invata lucuri noi dar si pentru a ne rasfata si relaxa intr-un cadru intim. Intr-un mod abstract am putea spune ca muncim mereu cu intensitate si devotament pentru a deveni cea mai buna versiune a noastra. Dupa cum am mai precizat, ne-am pastrat valorile bazate pe principiul calitatii si al excelentei in cei peste 20 de ani de activitate, insa intotdeauna am pus accent pe o continua dezvoltare si imbunatatire a plaformei. Astfel incat in prezent modele care au lucrat spre exemplu cu noi acum 3 ani, vor beneficia de experienta diferita pe site, mult mai imbunatatita.

  La ce ne putem astepta pe viitor de la Flirt4Free?

  Recent, am lansat o versiune imbunatatita a programului nostru de recompense pentru membri (Flirt Rewards), versiune ce permite utilizatorilor sa castige puncte in urma diferitelor activitati de pe site si apoi sa utilizeze aceste puncte pentru a obtine coduri promotionale sau pentru a-si stimula modelele preferate, etc. Datorita acestui program modelele au o vizibilitate mai buna a statusurilor si al nivelurilor clientilor care le acceseaza camera permitandu-le sa se concentreze pe clientii cu potential ridicat.

  De asemenea, ne-am axat pe dezoltarea comunitatii de Fetish pe parcursul acestui an. Aceasta permite modelelor si membrilor sa formeze anumite nise, sa se exteriorizeze si chiar sa aiba pagini special evidentiate cu propriul branding si concursuri.

  Modele de pe site-ul dumneavoastra au reusit sa castige trofeul pentru “Cel mai bun Model Masculin” la Gala AW Awards, doi ani consecutivi. Ce trofeu sau trofee ati dori sa castigati anul viitor?

  Suntem extrem de mandri de Chris Aron si Stefano, pentru reusitele lor consecutive. Ambele modele au fost profund surprinse si desi au dat dova de multa modestie, s-au simtit flatate atunci cand realizarile lor impresionante au fost recunoscute la scara larga. Categoric pot afirma ca am fost extrem de fericiti sa impartasim aceasta experienta cu ei la Premiile AWAwards.
  Anul viitor ne-ar placea sa vedem din nou unul dintre baietii nostri luand acasa acelasi trofeu, dar desigur putem spera si la alte categorii, in care oamenii familiarizati cu reteaua noastra simt intr-adevar ca excelam si ne vor sustine.

  Referitor la modelele de sex masculin, piata romaneasca este inca in curs de dezvoltare din acest punct de vedere. Dupa parerea dumneavoastra ce ar trebui sa imbunatateasca modelele din aceasta nisa?

  Pentru noi, categoria de baieti nu este doar o simpla nisa, ci reprezinta practic jumatate din business-ul nostru. Prin urmare toate strategiile sau actiunile pe care le practicam au scopul de a evidentia acest lucru si de a crea sanse egale atat pentru fete cat si pentru baieti. A fost interesant sa observam noile tendinte prezentate in cadrul celor mai recente evenimente din industrie,unde mai multi reprezentati ai studiourilor afirmau ca lucreaza cu modele masculine si se documentau despre aceasta categorie a pietei.
  Pentru a putea dezvolta aceasta nisa, consider ca studiourile ar trebui sa acorde atentie speciala modelelor masculine si sub nicio forma nu ar trebui sa incerce sa ii schimbe pe acestia sau sa ii trateze la fel ca pe modele feminine. Spre exemplu, modele masculine nu au nevoie de un decor deosebit, ci mai degraba de unul masculin si primitor. Deasemenea ar fi indicat ca acestia sa dispuna de o sala de sport, sedinte foto sau orice alte activitati ce i-ar ajuta sa fie in forma si in acelasi timp productivi. Este important ca modele masculine sa se simta speciali, prin urmare astfel de aspecte nu ar trebui sa fie ignorate.

  De asemenea, incuranjez intelegerea fetishurilor si nevoilor clientilor gay, deoarece sunt solicitari tipice sau tipuri de show-uri care nu sunt asemanatoare cu cele ale modelelor de sex feminin.
  Daca modelul masculin poate satisface cu succes nevoile clientului indiferent daca ei insisi sunt gay sau nu, acestia pot crea un numar mare de fani si pot dezvolta relatii online. Avem clienti care ar cheltui 100.000$ pe luna atat pe un model feminin cat si pe unul masculin. Acesti clienti importanti cauta modele de calitate si ne bucuram cand ii gasesc pe Flirt4Free.


 • Scrie un comentariu


  Your email address will not be published.

  Nu exista comentarii momentan