Interviu cu Nikki Night – trainer Cam4
 • Nikki Night este unul dintre cele mai cunoscute persoane ale industriei de videochat. Trainerul companiei Cam4 este o persoana intelligenta, amuzanta si excentrica cu ani de experienta si dorinta de a ajuta modelele, care doresc sa isi imbunatateasca performantele.

  AW News: In primul rand, echipa noastra vrea sa va multumeasca pentru acest interviu. In introducere v-am numit o persoana foarte cunoscuta in industrie. Sunteti de acord cu noi in aceasta privinta?

  Nikki Night: Eu sunt intotdeauna pregatita sa-mi exprim dragostea si sprijinul pentru echipa AWSummit si voi ma flatati cu acest titlu! Nu stiu daca m-as recunoaste drept o persoana foarte cunoscuta, dar rolul lui Nikki este cu siguranta unul cunoscut.

  AW News: Ati putea sa ne povestiti putin despre cariera dumneavoastra? Cum ati ajuns sa fiti imaginea unuia dintre cele mai cunoscute site-uri de videochat?.

  Nikki Night : Am fost model mai mult de 2 ani, cand am primit un telefon de la sora mea, care mi-a spus ca a auzit despre acest job nonconformist in industria adult si de care as putea fi interesata. La inceput, i-a fost teama ca nu era un job real si ca m-ar fi vandut ca sclava, deoarece nu mai auzise de o astfel de pozitie. M-am gandit atunci “la naiba!” nu toate joburile astea de vis sunt false. Asa ca le-am lasat adresa mea de e-mail pentru ca ei sa ma contacteze, iar restul este istorie.

  AW News : Site-urile cu siguranta ar trebui sa depuna efort in oferirea unor traininguri pentru modele sau chiar studiouri. In opinia dumneavoastra, ce face Cam4 mai bine decat concurentii sai in aceasta privinta?

  Nikki Night : Suntem singurul site de videochat, care face traininguri live oferite in 8 limbi diferite, care includ training pentru modele masculine in engleza si franceza. Fiecare regiune are, de asemenea, un manager CaM4 care poate fi contactat personal prin e-mail, twitter sau chiar live pe site. Departamentul nostru de formare este plin de articole si clipuri video,pe care modelele le pot accesa 24/7.

  AW News : Care este cea mai buna abordare in educarea modelelor: de a fi distractiva sau si informativa in acelasi timp? Care este partea cea mai dificila a acestei sarcini?

  Nikki Night: Trucul este sa fii distractiva in timp ce dai explicatii si exemple pe subiecte. Este usor sa deviezi de la subiect, atunci cand te distrezi, asa ca recuzita haioasa e de mare ajutor pentru partea demonstrativa. In acest fel ai un memento vizual chiar in fata ta, pentru care trebuie sa tii pasul cu lectia.

  AW News : V-am intrebat un pic mai devreme despre cariera. Aveti planuri de viitor in industrie in ceea ce priveste incercarea de noi proiecte?

  Nikki Night: Sunt exact unde vreau sa fiu si simt ca sunt multe lucruri pe care as dori sa le realizez in acest rol.

  AW News : AW Awards 2017 are onoarea sa va ureze bun venit ca una dintre gazdele galei, iar partenerul dumneavoastra va fi Thomas de la PlugRush. Cu siguranta veti fi implicata in faza de planificare a show-ului. Aveti vreo idee despre cum ati putea imbunatati gala,facand-o mai interesanta decat in editiile din ultimii ani?

  Nikki Night: Gazdele de anul trecut (Douglas & Little Red bunny) au facut o treaba uimitoare, asa ca nu cred ca in acest an este vorba de a face spectacolul mai interesant, ci este vorba despre aducerea la acelasi nivel de creativitate spectacolul. Trebuie sa spun ca nu ati fi putut alege un partener mai bun sa gazduiasca spectacolul decat Thomas. L-am intalnit pentru prima data la AWSummit anul trecut si el a fost instantaneu prietenul meu nr.1. am de gand sa-l imbat si sa-l pun sa cerceteze toate aspectele vietii unui model masculin (eu voi fi mentorul sau si o sa il ghidez tot timpul, desigur). Sunt sigura ca va dori sa impartaseasca experientele sale cu toata lumea in timpul AW Awards.

  AW News : In concluzie, in Romania cele mai multe modele lucreaza pentru un studio, care ar fi sfatul dumneavoastra pentru persoanele care conduc aceste studiouri?

  Nikki Night: Respecta persoanele care iti aduc banii!


 • Scrie un comentariu


  Your email address will not be published.

  Nu exista comentarii momentan